http://www.sahibinden.com/siyah_306_...XQQdisplayitem
arkadaşlar almayı düşünüyorum çarşamba günü yola çıkacam bilen tanıyan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim
http://www.sahibinden.com/siyah_306_...XQQdisplayitem
arkadaşlar almayı düşünüyorum çarşamba günü yola çıkacam bilen tanıyan varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim
önceden cihan diye bi arkadaştaydı tccden gene. çok temiz ve diri bir araçtı bayağı bakımlıydı ama motor yapılmış sanırsam kilometre 5.000 diyo incelenmesinde fayda var genede
erel kardeşim bakacak durumuna zaten de bilgisi olan varmı diye sorim dedim bide avcılarda fb plakalı bordo var melih onun hakkında bilgin varmı avcılar yazıyor da ondan sordum![]()
auhauauha sakın buluşmaarkadaşımın eski arabası kaç kere patladı onla kaç kere toplattı kaç kere sorun açtı elektirk aksamı mekanik aksamı çocuk zor sattı aman he diyorum akın avcılardaki fb plakalıya sakın bakma vaktine yazık
avcılardaki siyah p plaka ve beyaz e plaka düzgün. Nse 72 plakalı kırmızı var o da düzgün duruyor ama fiyatları uçuk bildiğim kadarıyla![]()
sıyah olanı maslakta ve celıktepede cok gordum sahıbı celıktepede oturuyordu devamlı sanayıye gelıp gıdıyordu gordugum kadarıyla araba guzeldı 1 seneye yakındır hıc gormedım...
P fena![]()
Bu araba çok yorgun duruyor...O kırmızı FB plakada kötüymüş.. Vay anasını
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
dusuncelerine saygim sonsuz tsk yorumun icin ama sadece fotosuna bakarak COK YORGUN
oldugunu nasil anliyorsunuz bi ilmi varmi bunun espri degil ciddi anlamda soruyorum
..... Editttt
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
fotolardan az çok aracın ne durumda belli oluyor bencede alcı gözüyle bakmak yeterli ama fb plakalı gibi resimden yanıltanlarda oluyorfotoda ne kadarda temizmiş gibi dursada üzülerek söylüyorum mazisi kötü bi araç
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)