Okula gidip gelirken kullanmak için, uygun fiyatlı, 2 kişilik, her gün köprü geçiceğim için çokta olmasa gücü tatmin edici bir ATV arıyorum önerileriniz nelerdir ??
2. el tadığınız bildiğiniz varsa link yollarsanızda sevinirim.![]()
Okula gidip gelirken kullanmak için, uygun fiyatlı, 2 kişilik, her gün köprü geçiceğim için çokta olmasa gücü tatmin edici bir ATV arıyorum önerileriniz nelerdir ??
2. el tadığınız bildiğiniz varsa link yollarsanızda sevinirim.![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
bende ATV yi o yüzden istiyorum hergün arabayla gidip gelmek şişliden yeditepeye iflamı kesiyorkar yağmur çamur daha rahat olur diye düşündüm atv yoksa scooter bakıcaktm
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
en kötü ihtimalle çok sağanak olursa arabayla giderim. + kask mont fln hepsini giyicem![]()
valla tulumla güzel olabilri aslında 4x4 bi atv ile karda çamurda keyif olur![]()
okadar yol yapıcaksan çok kotu birşey bakma bence biraz kaliteli 200cc ve yukarısı modeller işini gorur![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
de finansı çok zorluyamıyorum![]()
butçe nekadar ?
bu çok iyimiş ya demin gordum
http://www.sahibinden.com/250_cc_atv...XQQdisplayitem
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Maddi durumun iyiyse 500cc poloris öneririm yaklaşık 1,5 sene kullamdım onun verdiği zevk kadar güzel birşey yok.
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem
yamaha al derim bu konuda gayet gattar..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
trafik demişsin
atv demişsin
trafik derdi istemiyorsan scooter almalısın
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bencede trafik derdi diosan scooter al.. çünkü atw ile trafikten yine kurtulamazsın,sonuçta motor gibi aralardan geçemezsin..scooter alırsan trafik sorunun kalmaz ama scooterlada kötü hawa koşullarında sıkıntı yaşıyabilirsin,çok dikkatli olman lazım..
atv ile yüksek süratte asfalt tecrüben var mı? sonuçta akan trafikte 45-50 km süratle seyredemezsin. atvler arazi şartları için üretildiklerinden süspansiyonları sert karakterli, 4 tekeri var ama hafifler. sürat+sert süspansiyon+bozuk zemin+kronik atv dengesizliği+trafik ...! allah korusun. vazgeç bu işten sen.
Trafikte aynı arabada nasıl bekliyorsan atv dede bekliceksin pek fark olmıcak
250cc bi scooter tavsiye ederim
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
yağmurlu havada motor trafikte pek hoş olmaz tüm sular üzerrinde okadar tulum falan giyiyordum üzerinede yağmurluk ama yinede heryerim ıslanıyordu temden giderken ayrıca trafikte motor yine biraz avantaj sağlıyor aralardan gecme gazlamayla falan ama atv için bunlarda mümkün olmaz pek. ama güçlü bir atv ilede drift yapmak cok zevkli.
istanbul trafiğinde scooter kullanan arkadaşlarım var memnunlar tavsiyede ederler hep![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)