aracın üzerine montajladıgımda cekerım yenı fotoları, bırde sormak ıstedıgım bişey var farklı modellerını gördüm yaptıgım beyaz kafanın üzerine krank fıltresıde takılıo sebebı nedır , bu parcanın mantıgına aykırı değilmidir
bıttıgınde içinde biriken yagı merak edıyorum, en azından bıra kutusundan yapılmadı yada ayran şişesinden![]()
ben onun ne işe yaradıgını bılıorum da siz daha bitmemiş bişeyi yargılamakta neden acelecısınız onu anlamadım, ben sadece bu konuda uzman arkadaslardan fıkır almak ıstedım o kadar yoksa burası bu konularda paylaşımcı bır sıtemı değil yada sız her emek verılen şeye kulpmu takarsınız
bitmeyen şeyi denon oil cath tank diye niye konu açıyosun o zaman açıklama bile yapmadan tek resimle müneccimmiyiz biz
uzman arkadaşlardan fikir istiyosan bunu mesajında belirteceksin yardım edecekler
paylaşımcı siteyizdir istemesini bilene
resimde ne yaptığın bile belli değil ne yapmaya çalıştığında düzgün düzgün yaz cevap verelim
adam bildiğin pnömatık şartlandırıcı koymus, mantık aynı kranktan cıkan yag buharının içinde bulunan yağı emmeye vermeden biriktirmek
külbütör kapağından çıkan yağ buharının süzülerek emmeye gitmesine yarıyo anlamıcak bişey yok kipislik vs. dibe çöküyor.
edit : yanlış terim. yada krank filtresi takılan yer fiyebilirim.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
oil cath tank evet o işe yarıyor ama senin gönderdiğin resimde kranktan gelen yağ buharı birikiyo sıkıntı yok gerisi nerde![]()
hocam zaten fikir almak için actık konuyu, şööle şööle yapsan daha iyi olur falan demenız için, hatamı ettık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)