SON FOTOLAR SAYFA 10
Merhabalar,
Ben Batuhan, İstanbuldan. İTÜ Makina Müh. 1. sınıf öğrencisiyim. Aracımı tanıtmak istedim. 2003 de TRTUNING sayesinde modifiyeyle tanıştım (hatırlayanlar vardır, alev desenli bir 106 gti vardı kapakta, sonradan JSV nin show car'ı oldu) Babamında desteğiyle, millet sinema ya giderken ben sanayiye gidiyordum ve biraz biraz öğrendim işi sonunda. E-bayden ilk parçalarımı aldım ve başladık bir yolculuğa.
Sene 2003 bone stock,
TRD hastalığım olmuştu, bir fites topuzuyla başladık işe. Körük yerine kullandığım o korkunç şeyi ertesi gün söktüm attım
Sonrasında tabiki filtre kiti geldi, sesi gerçekten etkileyiciydi.
Yan sinyallerdeki turuncular hoşuma gitmiyordu, bende amerikan versiyonun beyaz sinyallerinden aldım. Tam oturmadı ama hoşuma gitmişti.
Kırılan far sayesinde babamı ikna edip yeni farlar aldım
Kara gözler
Motorla Daha çok ilgilenmeye başladım, Hotwires, Iridium bujiler, buji kabloları, Voltage stabilizer ve yazılımı yapılmış bir ECU yu amerikadan getirttim.
Jantları Siyaha boyattım, sağ kapının altına DOHC yazısını koydum ve ön sinyalleri eskilerini takıp siyah folyoyla kapattım. Daha da istediğim gibi olmuştu.
Yazılımı yapıcak olan adama egzos yaptıracağımı bunun içinde ona göre ayarlamasını söylemiştim. Tabi egzos yokken alt devirler çok sıkışmıştı. En son hali olarak, ciddi bir bakım geçirdi. EBC Green stuff balatalar takıldı. Mobil 1 0W-40 Tam sentetik kondu. zaten fabrikadan katalizörsüz çıkmıştı. Bende üstüne orta susturucuyu iptal edip 51 mm komple egzos ucunada MYracing son susturucu taktım.
Sizler kadar büyük projeler yapamasamda, zaman ve para el verdiği sürece devam edicem, ciddi planlarım var. arabamın üzerindeki neredeyse herşeyi ben yaptım. Böyle de devam etmek istiyorum. Arabanın yürürü şimdilik gayet iyi. Orjinalinde de 114 hp lik versiyon olduğundan, şu anda 130 hp civarı olduğunu tahmin ediyorm. İnşallah daha büyük upgradelerle tekrar burda olurum. Teşekkürler.