kıbrıstan toyota supra alsak vergiyi yine geçirirler mi? ve sağdan direksiyonlu olacak doğal olarak soldan direksiyon yapılabir mi?
kıbrıstan toyota supra alsak vergiyi yine geçirirler mi? ve sağdan direksiyonlu olacak doğal olarak soldan direksiyon yapılabir mi?
astarı yüzünden pahalı gelir....vergisini ödeyip içeri soksan bile direksiyon pedal v.s sistemini diğer tarafa tasımak...aboooowww ölüm ölüm
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
benım araba kıbrıstan geldı ve sagdan dreksıyonluydu bız sola aldık alım satımını vergısını bılmıyrum ama aracım 06 plaka olarak ıstanbul sokaklarında gezıyrum hcı bır sorun olmadı
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
direksiyonu sağdan sola alma 20 bin lirayı buluyor bi abim sarı sağdan direksiyonlu suprayı alacaktı o zaman hesaplamıştık 2 sene önceydi![]()
ee beım araba nasıl kıbrıstan geldı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
3 yasina kadar olan arabalari vergisini odemek kosulu ile getirebilirsin veya yurtdisinda belli bir sure yasiyan kisi kesin donusunde bir adet araci getirebilir(fakat bundada o araca belli bir sure sahip olma sarti var diye hatirliyorum emin degilim). senin aracinin gelmeside bu sekilde olmustur.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
3 yıl olması lazım.
supra war zaten burda 50.000 liraya.. soldan direksyonlu.. yani sağdan sola geçirmeye 20.000 werilicekse mantıklı bunu almak
türk vatandaşı olarak yada çifte vatandaş olarak tr ye 3 yaşından buyuk bir otomobil getiremezsiniz ...
Verginin 2 katınıda verseniz getiremezsiniz .
aynı zamanda alman vatandaşı olsanız da getiremezsiniz .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)