User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
113 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Böyle Ceza Sistemine Lanet Olsun !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Böyle Ceza Sistemine Lanet Olsun !!

Bendeki şans mıdır nedir anlamyorum hayatımda cam filminden muayeneye sevk eden polis ilk defa goruyorum. yanımdan beni cevirdigi sırada camları kapkara SL geciyor ona ellemiyor beni alıyor. tamam cezayı yaz. burda sokeyim diyorum anlamıyor.. nasıl bi memlekette yasıyoruz teroristlere gosterilen hassasiyeti bizden alıyorlar bize suclu muamelesi yapıyorlar.. ulan yaz yazıyorsun niye muayeneye gonderiyorsun tamam o da gorevin olsun serefsiz neden o zaman mercedes bmw honda mitsubishi ayırıyorsun.. lanet olsun bu zihniyeti tasıyanların ahlakına adaletine yazıklar olsun bu paralarla kazandıgı ekmege nasıl bogazlarından geciyor anlamıyorum...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Beni arabadaki Boost saati ve Egt'den bağlamışlardı sen iyi yine film'den gitmişsin

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet yaa aynen öyle
    neden araba ayrımı var :S nasıl bişey yani , anlamı nedir bunun ??? hiç bir açıklaması yok yaa,
    Alıntı GUR86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bendeki şans mıdır nedir anlamyorum hayatımda cam filminden muayeneye sevk eden polis ilk defa goruyorum. yanımdan beni cevirdigi sırada camları kapkara SL geciyor ona ellemiyor beni alıyor. tamam cezayı yaz. burda sokeyim diyorum anlamıyor.. nasıl bi memlekette yasıyoruz teroristlere gosterilen hassasiyeti bizden alıyorlar bize suclu muamelesi yapıyorlar.. ulan yaz yazıyorsun niye muayeneye gonderiyorsun tamam o da gorevin olsun serefsiz neden o zaman mercedes bmw honda mitsubishi ayırıyorsun.. lanet olsun bu zihniyeti tasıyanların ahlakına adaletine yazıklar olsun bu paralarla kazandıgı ekmege nasıl bogazlarından geciyor anlamıyorum...
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cam filmi aslında muayinede hafif kusur olarak geciyor ve herhangi bi sorun teşkil etmiyor arac muayineden geciyor...ama bunu polisler niye anlamak istemiyor?yada madem yasak muayineden niye geciyor?
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GUR86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bisi dicem de cam filmi " suc " bunun suc oldugunu bile bile takip bukadar " serefsiz " felan demek bence gereksiz hareketler .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bizde araçta terörist kıyafetiyle gezelim onların parti bayraklarını asalım çevirirse iner biz meclise gidiyoruz diye karanfil dağıtalım böyle bir açılımdan faydalanmış olurz yoksa böyle baya canımız yancak akşam GKD kardeşimide almışlar bağlamışlar hemde ne bağlama .. madde 22-23-118 .. cezalar yazılmış muayne tespit hepsi isteniyor iki ayda ehliyete el konulmuş..
    low is low

ramo si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onların işinin en kolayı genç arabası çevirmek yolda hırsız görseler kaçarlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bizde araçta terörist kıyafetiyle gezelim onların parti bayraklarını asalım çevirirse iner biz meclise gidiyoruz diye karanfil dağıtalım böyle bir açılımdan faydalanmış olurz yoksa böyle baya canımız yancak akşam GKD kardeşimide almışlar bağlamışlar hemde ne bağlama .. madde 22-23-118 .. cezalar yazılmış muayne tespit hepsi isteniyor iki ayda ehliyete el konulmuş..
    ehliyete niye ve nasıl el konulmuş

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben 1 numara cam filmi kullanıyorum %30 derece serbest dedi beni göstergelerden bağlayan polis sadece egsoz ve göstergeleri yazmıştı ozaman

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cam filmi olan bir araç polise çevirme esnasında ateş açmış bir polisi öldürmüş ondan dolayı filme bu kadar hassaslarmış bildiğim kadarıyla bmw mercedes ayırmalarının sebebide şu jip lerde ve bu üst düzey yönetici klas arabalarda arka camlar fabrikasyon olarak ruhsata işli olduğunda çoğu zaman durdurduklarında işli olduğunu görüo dumura uğradıklarından yada genelde o klas aralara binenler tbmm de görevli yada görevli olan tanıdıkları olduğundan bugun sizde olsanız şark hizmeti için güneydoğu anadoluya tahini eline almak yerine o tarz arabalardan uzak durup genç polisler için söylüyorum asla sahip olamayacakları mitsubishi ewo x sahibi birinden bu şekilde intikam almak onlara daha cezbedici geliyor...
    ..::PASSATURBO1::..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bisi dicem de cam filmi " suc " bunun suc oldugunu bile bile takip bukadar " serefsiz " felan demek bence gereksiz hareketler .
    bence yasak olup ceza yedigine bisi demiyorda hani muayineye sevk etmisya sitemi ona heralde..ceza yazıp bıraksa yeter diye dusunuyo sanırım ve haklıda aslında

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım yeni arabanla ilk cezan geçmiş olsun .
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence yasak olup ceza yedigine bisi demiyorda hani muayineye sevk etmisya sitemi ona heralde..ceza yazıp bıraksa yeter diye dusunuyo sanırım ve haklıda aslında
    kimse kisisel almasinda , hayiflanmamak lazim sonucta yasak olan biseyi yapiyoruz .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yo hayır kesinlikle işini hakkıyla yapan polislere lafım yok estagfurullah ama bmw mercedesi gecirip beni tutarsa onun gecmişine kadar soverim.. ben razıyım diyorum ki gerekirse orjinal spoileri de soleyim batıyosa bu adamlara ama herkese karıssınlar sistem dengeli olsun ama yok ya yanımdan eksozlu jip gecti umursamadı. beni durdururken filimli SL serisi gecti umursamadı. gercekten cok sinir bozucu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse kisisel almasinda , hayiflanmamak lazim sonucta yasak olan biseyi yapiyoruz .
    o şüphesiz...cezaya razıyız ama muayine nerden cıktı bi film için,ki cam filmi muayineden geciyor yani.

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehliyete niye ve nasıl el konulmuş
    ayenen şöle bir konuşma olmuş (reklam yok yanlış anlaşılma olmasın)

p- sen üsküdar team misin

f- hayır

p- ümraniyemi

f- hayır

p- ne team sin sen

f- kafama göre team .... demiş vs. plaka lar sahte bilmem ne diye biraz tartışma olmuş heralde böyle alaycı konuşuncada bir bahane bulmuştur heralde kendi daha iyi naltaır konuyu görünce garip geldi banada ama almışlar cidden ehliyetini iki ay..
    low is low

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bildigim kadarı ile araç 3 yaşına gelene kadar gitmeyecekti polis yüzünden çok erken oldu malesef.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya abi adama dedim ben orda sokeyim gozunle gor ne muayenesi dedim adam umursamıyor nasılsa sokersin muayenede diyo ben bu tavırlara bu ayrımcılıga kızıyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hüzünce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bildigim kadarı ile araç 3 yaşına gelene kadar gitmeyecekti polis yüzünden çok erken oldu malesef.
    evet ne yazık ki.. film cekileli de 3 gun oluyor sanssızlık mı demeliyim bilmiyorum istanbuldaki arabaların yarısı filimli..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)