Selam arkadaşlar b kasa gsi hakkında düşünceleriniz ne yönde gidişi eksileri artıları konfor olarak.. Gören duyan bilen arkadaşlar ilgilenirse sewinirim..
![]()
Selam arkadaşlar b kasa gsi hakkında düşünceleriniz ne yönde gidişi eksileri artıları konfor olarak.. Gören duyan bilen arkadaşlar ilgilenirse sewinirim..
![]()
Başka yorum yapacak olan arkadaş aranıyor![]()
chip-emme-egzoz ile güzel güçler çıkıyor olması lazım.. emme manifolduna olumlu sonuç veren bi motoru var..
yanlıs anlamayın corsa gsilar bana iskeletorun kuru kafası gibi gelir![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
8 9milyar ciwarına alınacak bir araç olarak değermi sizce? zevk verirmi yani..
temizini bulup alırsan zevkle binersin, filtreyle inanılmaz güzel ses verir, sınıfında neredeyse en geniş arka koltuk sırasına sahiptir, yükleyince güzel yürür ,sırf emme ve yazılımla 15+ hp alan var, uzun süredir gsi sahibi olan üyeler var onlar daha çok yardımcı olurlar
zevkli araçlar o paralara alınabilecek en iyi seçimlerden biri![]()
ben 2000 senesinde 98 gsi vardı çok yakın arkadaşımda o günden beri hiç sevmem ne veridği hissi ne performansı nede yol tutuşunu
tek güzel şeyi filtre sesi![]()
yorumun için teşekkür ederim kardeşimDüşünüyorum gsi ları temiz bulmak lazım dediğin gibi.
Gsi sahibi arkadaşları bekliyorum yorumlarını esirgemezlerse mutlu olurum![]()
97-98 alacaksın 94 tamponu oturttumu çok da güzel görünür(şahsi fikrim![]()
ewet o tamponlar zaten güzel gösteriyor sfi tamponu galiba öyle geçiyordu bazı sitelerde. işte performans konusunda şüphelerim war aslında..
Tek problemi yol tutuş.
Üstüne 1-2 koysan Astra F GSİ alırsın.
Bence daha mantıklı bir seçim olur.
R-Turbo
sfi 'ları güzel gider tek bildiğim bu ecotech'dede emme yazılım egzos vs yaparsan güzel gideri olur
9a fln astra gsi bulursun bence corsa gsi temiz bulmak zor
http://www.sahibinden.com/acil_sifir...XQQdisplayitem
şu iyi gibi mesela
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)