standart m3 286 lık arkadasımın arabası ole bi deniyelim eglenelim dedik![]()
2 de rolling 220 kmh ye kadar.en son geciyorum ama o fren yapınca![]()
![]()
http://rapidshare.com/files/3515909/...lling.AVI.html
standart m3 286 lık arkadasımın arabası ole bi deniyelim eglenelim dedik![]()
2 de rolling 220 kmh ye kadar.en son geciyorum ama o fren yapınca![]()
![]()
http://rapidshare.com/files/3515909/...lling.AVI.html
Fuck The System !!!
Sorun Benım bılgısayardan kaynaklanıyormus Ozurdılerım
302 Maderiaschwarzmetalic E36 ///M3 Cabriolet
tesekkurler arkadaslar.basınc 0.5 ama 0.6 ya pig yapıyo.yanlız m3 azına kadar dolu b20 civic le denedi 5 10 boy actı.ben 220 ye kadar yanında gittim...
Fuck The System !!!
b20 yi dun aksam cagırdık gelmedi.hemde m3 b 20 le denerken yagmurda ve arabada 3 kisi varken denedik.ayrıca 150 kg tesisat vardı.b20 de kar lastigi zır hafif airbag bile sokuktu.youtube girin standart m3 b20 vtec yazın izleyin.plakası jb 337 94 model 286 lık tertemiz bi m3 yakın arkadasımdır...
Fuck The System !!!
arkadasımsın aynı ortamdayız
ama ınsanları kandırmanın bı mantalıtesı yokkk
hem standar dosun m3 e 286 lık dıosun
gelmıs bırde 5 10 boy actı dıosun varmı vıdeo?????
eklesene 5 10 boy u cok merak ettım senın boy kavramın nedır
erdem valla gercekten ayıp edıyorsunuz
gelmıssınız karlı buzlı havada araba denıyorsunuz
2 kere vtec gecıooo sonra benzın yoktu **** bası oynadı arabanın dıosunuz?eeeee karlı buzlu hava tabıkıde oynar ona baklırsada en son m3 ıle denedıgınızde vtec 2.3.vıtes sarmıs? bunu soyledımı utku bahane ettımı??? gectımı gectı m3 farklı bır sey dedımı???
gecıldıgını kabullendı
ama sız gecılmeyı kabullenmıyorsunuz....
valla dostlugunuzu arkadaslıgınızı anlamıyorum...
5-10 boy gecıldıgının vıdeosu varsa eklersen sevınırım yada gııdp yarın kendımı bır numaralı gozluk alırım..yada bana su boy kavramını ogret
elımde 2 tane vtec ın m3 u gectıgı vıdeo mevcut ıstersenız eklerım
saygılar...
youtube da var video mertcan standart m3 b20 vtec yaz.dun neden gelmediniz madem o kadar cagırdık m3 de bende vardım havada kuruydu???hafta sonu yokum yarın gelin kalkalım.ama ogunku gibi gelin araba aynı ayarlarda olsun.yok ayarlarız diyosanız bende beynimle ayar cekip 0.7 0.8 uflıyım slik takıyım agırlık atıyım...gerci benim sokicek airbagimde yok.arka farları yakmamak ta guc kazamdırıyosa onu sokiyim zenonuda sokuyım vs...benim anlamadıgım dun aksam niye gelmediniz???bide o gun yagmurdu ole gectiyse m3 kuruda boy boy ayırır.dun ben m3 le videodaki gibi yurudum.uzunada cıktık 220 den sonra 250 ye kadar bana 5 6 boy acıyo.benim b20 ye cok rahat acıcagım ortada 17 lerle hemde.14 leride takıp gelebilirim izlersiniz komik olcak yani.b 20 cok iyi gidiyo ama harcı m3 de diil turbo da diil...zaten b 20 mi 4. vitese alınca bitiyo tahminide 150 160 gibi (yanlısım varsa duzeltin tam bilmiyorum cunku)ben yanından 250 ye kadar ok gibi fırlarım kaybolurum.
Fuck The System !!!
erdem- mertcan yapmayın.... neyi paylaşamıyosunuz abi? ortadaki arabalar belli herkes kendine gore yuruyo, bi gun denk gelir denenir video çekilir ama birbirniz kırdığınıza değmez...
ayrıca anlamadım ne zaman benle denenmek istedide ben yok dedim hatırlıyamadım dagercekten.dogru cogu zaman manifoldum catlak...ama hic bi zaman hayır demem.gecen gece s 2000 lede denedik o zaman da catlaktı.yeni manifold getirtiyorum.ama bolede kalkarım her kezle.ayrıca benim kimseyle gecerim die de bi iddam olmadı bu zamana kadar zevkine eglencesine 1000 hp arabaylada denerim ben egleniyorum.ama bu sefer gordugum icin ve bana gel denicez dendigi icin dun aksam geldim.gelmeyi red etmisler s 2000 de b 20 de
zaten olay ben diilim m3 ama bende arababamın ne oldugunu gormek icin denicektim.sonucta cok iyi rakipler bu arabalar benim icin tecrube...
![]()
Fuck The System !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)