arkadaslar subaru 2.0R nasil bir aracdir onerir misiniz?? performans ,yakıt olarak bakım masrafi ve saglamlik olarak nedir80.000de 24000 nasil bir fiyat deger mi
dgerli yorumlarınız icin simdiden tesekkr ederim
arkadaslar subaru 2.0R nasil bir aracdir onerir misiniz?? performans ,yakıt olarak bakım masrafi ve saglamlik olarak nedir80.000de 24000 nasil bir fiyat deger mi
dgerli yorumlarınız icin simdiden tesekkr ederim
performans acısından normal bir 2litre araca gore oldukca iyi. utandırmaz yani.
saglamlık olarak subaru kalıtesi tartısılmaz bencesureklı 4 ceker olması ıle yaklasan kıs aylarında sizi oldukca eglencelı gunler beklıyor dıyebilirim.
soyledıgınız aracın kmsi biraz fazla gibi ama kazası yoksa oldukca hesaplı bi arac olmalı.
fıyat cıtasını yukseltırsenız eger avcı (suat abi) nın aracını tavsıye ederım orjınal sti kaput ve kanat var, guzel bi yay jant kombınasyonu ıle guzel guzel gezersınız![]()
tavsiye ederim ben memnunum bi sıkıntım yok aracın linkinide verirsen daha çok yardımcı olabilirm
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
aracin linki yok abiinternetten satilmiyo bi tanidk vasitasiyla bulduk plaka verebilirm ama istersen
Benim verdiğim aracı tavsiye ederim.
selamlar subarunun plastik aksamları çok dayanıklı yürüyen aksam bozmuyor kolay kolay
baskı balata çabuk bitiyo bitek hondalara kısaslan 4 çeker diye olabilir
ama ne olur trafikte çok gülünç oluyor orhinalliği ile oynayıp sti gorunumu falan wermeyin
sti 10 km oteden taka gibi çalışması ile kendini belli eder![]()
siz orjinal kullanın
bunun yanı sıra polislede papaz olmak war orj sti sahipleri bile yaka silkiolar![]()
daha bir kac ay once aldik bizde 2.0R sti kanat ve sari jantlari haricinde standart. 80bin dediginiz km cok degil bence bir japon harikasi icin. biz 2006 model 86binde takasda aldik araci. ilk sahibinden sifir hata 206 verdik uzerinde 10bin lira verdik pecoyu kaca sayarsan rakam degisir yanialir almaz yetkili servisde triger seti ve yag su filtre gibi bakimlari yapildi. 1830 lira verdik. kullanimi cok keyifli zevkli ve eglenceli araclar. saglamlik konusunda suphen olmasin zaten.
Ben tavsiye etmiyorum. Yedek parçası çok pahalı . Klima kompresörü bozuluyor , sağlam araba iyi güzel herşey ,ayrıca benzinde fazla yakıyor.
aynen parçası çok pahalı, klima kompresörü bizimki de arıza yaptı, neseki garantiden değişti.. ve yetkili servis dışında parça bulunmuyor.. benzin olarak 1.5R var bizde ve benim 1.8t den daha fazla yakıyor (2.0R lar 1 litre daha az yakıyormuş) , 11 litre civarında, saçma bi rakam...
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Valla ben kullanınca araba 10 litrelere falan düşüyor ama aracın sahibi biraz agresif kullanıyor o yüzden fazla yakıyor , artık benzin katkısı falan koymaya başladı o derece![]()
siz kullanınca 10 litreye düşüyosa kullanımdan dolayı çok yakıyo demektir...
04 beri legacy var hiç bir arıza çıkarmadı...50k kmde değişti sanırım trigerler 4 sene olmuştu o yüzden de değilmiş olabilir tam hatırlamıyorum...9-10 litre arası gösteriyo yol bilgisayarı...
kullanımı zevkli bir araba...kış lastiği almanızı tavsiye ederim...güzel bir tercih olur bence fiyatıda güzel![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)