ıkı arac arasında kaldımaraclar hakkında sızce hangısı alınır neden eksılerı artıları nelerdır sızce ?
(forumu arattım sadece rollıng te ne olur dıye bır konu acılmıs ) daha once sorulduysa uzgunum
scirocco 1.4 tsi
mını cooper s r56
ıkısınıde bosver
ıkı arac arasında kaldımaraclar hakkında sızce hangısı alınır neden eksılerı artıları nelerdır sızce ?
(forumu arattım sadece rollıng te ne olur dıye bır konu acılmıs ) daha once sorulduysa uzgunum
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Sciroccoyu oneririm kullanmasıda zevkli,icindeykende güzel bi his uyandırıyor vede yüzüde mcs ye gore cok daha yeni.
Direk scirocco derim , gorunus ve genislik olarak.
Performansıda ole cok geride degil r56'ya gore , hatta karsılastırıldıklarına gore yakın![]()
Bende bir cooper kullanıcısı olarak r56 yı öneririm fifty gear programında bıle ikisini yani scirocco ile r56 deneme suruşune çıkardılar program sunucusu r56 memlun kaldı...
Sizde zaten R53 MCS yokmu?
Ben scirocco derim, tasarımı yeter![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Scirocco piyasada daha az ve daha hoş![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
scirocco'nun 160lığında baya potansiyel görüyorum![]()
dizayn vs etkenlerde beraberinde olunca VW diyorum...
bn scirocco kullanıcsı olrk vw yi tercih ederm hem daha ynı hemde daha gzl bi arac bnde alıken cooper la arasnda kaldm fakat mini çoktandr olan bı arac ztn sci ynı sayılır daha ve daha gzl bnce
1.4 TSI Scirocco genel olarak performans konusunda R56'S e rakip olamaz.Artıları biraz daha az yakar içerde kullanılan malzeme daha kalitelidir sağından solundan ses gelmez.Görüntüsüde bence miniden iyi.
yorumlarınız ıcın tesekkur ederım![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Scirocco bence daha ağır basar. Kullanılan malzemenin kalitesi , servis, yedek parça, tasarım... gibi sebeplerden dolayı.
Teknik verilerini incelediğimde performans konusunda mcs'den biraz daha gerideymiş gibi geliyor. Ama forumda deneyen arkadaşlar mcs yi geçtiklerini söylediler.Ama aralarında büyük fark olmadığı kesin.
Scirocco diyorum
scirocconun içi golfle aynı deilmi ben öle çok kaliteli bişiler görmemiştim içine bindiğimde,r56 için r53 ten daha kaliteli ve konfolru diolar o zmn nasıl scirocco daha kaliteli oluor bana içi çok sıradan gelmişti scirocconun zevk meselesi tabi
R56'yı bi türlü beğenemedim farlarına ve stoplarına gözüm alışmadı ,
Sirocco beyaz ve 160'lık tadından yenmez. Evet içi biraz dar arka kısım özellikle , zaten 2 kapı bir araç alıyorsunuz. 5 kişi binip pikniğe gidilmeyecekse sorun yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)