PS değildir gerçektir ... yorum yok ...
biraz konu dışı ama buda oturma odası ...
bir kaç balık we adam foto montaj la koyulmuş gerisi gerçek okyanus un ortasında aldığı adayı kazarak denizin dibinde ev yaptı ... para var huzur var![]()
PS değildir gerçektir ... yorum yok ...
biraz konu dışı ama buda oturma odası ...
bir kaç balık we adam foto montaj la koyulmuş gerisi gerçek okyanus un ortasında aldığı adayı kazarak denizin dibinde ev yaptı ... para var huzur var![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
pra var justin guneside oraya cektırmıstırhauehuahea
KA Style
ben akvaryum meraklısıyımdır, pardon ama o büyklükte bir camın okyanusun basıncını taşıyabilecek kapasitesi olamaz, taşıması için bir kaç metre kalınlığında olması gerekir ki o zamanda camın diğer tarıfını görmek imkansız gibi birşey olur..
2. resmin güzel bi fotoş olduğunu söyliyebilirm![]()
iyide tam okyanus un dibi deilki 10 m dernlik sadece phuket gibi yerler de çok rahat dip i görebilirsnz![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
okyanus un basıncına dayanan camlar var arkadaslar. 1 metre olması gerekmıo. goruntu de gercekten net oluo. ORLANDO SEA WORLD e gıdenlerınız varsa canlı olarak ta gormuslerdır. hatta jaws ın kacıncısı bılmıorum ama bı tanesınde de cekımler yapılmıstı. tunel seklınde cam var. ıcınde gezıosunuz. onemlı olan ıcerdekı basıncı bosaltmak. ama resım photoshop oldugu bellı oldu dıkkatlı arkadaslar sayesınde.
bu arada Bıll amca sanıyede 50.000 kusur dolar kazanıodu sanırım. para cok var huzur da lımıt yok...
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
simdi kafam karıstı benim bilgidim fizik kurallarına gore icerdeki basıncı bosaltmak odanın teneke gibi iceri cokmesine neden olur cunku benim bildigim eger o camın kırılmasını ıstemiyorsak oda ıcındeki basıncın dısdaki basınca esit olmasi gerek. Yanlısım varsa duzeltin
Bu arada o corvette cok kıro isi olmus bence![]()
resim bi dizayn çalışması bili ile alaksı yok
http://www.dvdesign.com
o corvette in kapısı nası kapanıyo birisi gösterebilrmi cok sacma geldi bana orda cam war![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
''bill gates köpek balığıyla maç izlerken yakalandı'' ahahaha![]()
köpek balığı yenilgiyi hazmedemeyip bill gates'i yedihem o cam buğ yapmıyomu yaw
Bildiğim kadarıyla basınçtan ezilmemesi için suyun we odanın basıncının eşit olması gerekir
![]()
ya o tarz lımo lardan okadar cok avrkı amerıkada bence bıll gates ın deıldır o arac
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
o arabanin bill'in oldugunu sanmiyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)