User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: sehır dısı arac alımında ızlenecek yol plaka degısımı vs...

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sehır dısı arac alımında ızlenecek yol plaka degısımı vs...

sehır dısı arac aldım bu sefer muamelecıye dıılde kendım yapmak ıstıyorum plaka vs hep degısıcek ızlenıcek yol nedır acaba ılk once dırek trafıgemı gıtmem gerekıyor sonra plakar basılıcak falan ama ılk nereye gıtmem gerekıyor...

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önce trafiğe gidiyorsun satış belgenle birlikde onlar aldıgın aracın şubesine mail atıyorlar ordan okey gelmesini bekliyorlar sana 3 gün sonra gel diyebilirler (inanma ben karabükden 15dk da cevabı göndertmeyi sağladım telefonla rica edip) o maile istinaden sana trafik şube bi plaka numarasıyla fiş veriyorlar sende o fiş ile gidip beşiktaşda plakanı bastırıyorsun yıldız parkınn girişinde sonra bi daha trafiğe gidiyorsun sana muayene tespit kağıdı veriyorlar sanırım ek 9 olacak onu doldurtuyorsun onla muayenye gidip şase motor numaralarını tespit ettiriyorsun geriye trafiğe dönüyorsun sendeki plakaları verip yenisinide mühürletiyorsun ondan sonra standart ruhsatın çıkması süresini bekliyorsun. ben kendim yaptım 1 günde hepsini hallettim ruhsat bekleme olayı hariç.(unutmadan standart olan trafik sigortası yapma olayınıda ruhsatı vermeden önce yaptırıyorsun)

bu arada hayırlı olsun .
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ver trafik işlemleri yapan birisine alcagı 100 Tl masraf koşturmana değmez

tolga.k
    Misafir
    Bencede serhat hiç uğraşma ver halletsinler .Trafikte senin 3 günde attıracağım mesajı adamlar 20 dakkada attırır valla

honour35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle kendin uğraşma derim bezdiriler adamı devlet dairesi işlerini herkes bilir,bugün git yarın gel...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ver trafik işlemleri yapan birisine alcagı 100 Tl masraf koşturmana değmez
    Alıntı tolga.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede serhat hiç uğraşma ver halletsinler .Trafikte senin 3 günde attıracağım mesajı adamlar 20 dakkada attırır valla
    aslında zevkli ve herkesin ömründe bi kere yapması lazım hiç muameleci karıştırmayın herkesin gözünde çok büyümüş bu alım satım işi zamanın varsa kendin yap
    ve şubeyi arayıp rica edersen ordaki memura kesinlikle işini halleder 3gün v.s. de sürmez

bide araç kaç plaka?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 SRK 57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önce trafiğe gidiyorsun satış belgenle birlikde onlar aldıgın aracın şubesine mail atıyorlar ordan okey gelmesini bekliyorlar sana 3 gün sonra gel diyebilirler (inanma ben karabükden 15dk da cevabı göndertmeyi sağladım telefonla rica edip) o maile istinaden sana trafik şube bi plaka numarasıyla fiş veriyorlar sende o fiş ile gidip beşiktaşda plakanı bastırıyorsun yıldız parkınn girişinde sonra bi daha trafiğe gidiyorsun sana muayene tespit kağıdı veriyorlar sanırım ek 9 olacak onu doldurtuyorsun onla muayenye gidip şase motor numaralarını tespit ettiriyorsun geriye trafiğe dönüyorsun sendeki plakaları verip yenisinide mühürletiyorsun ondan sonra standart ruhsatın çıkması süresini bekliyorsun. ben kendim yaptım 1 günde hepsini hallettim ruhsat bekleme olayı hariç.(unutmadan standart olan trafik sigortası yapma olayınıda ruhsatı vermeden önce yaptırıyorsun)

bu arada hayırlı olsun .
    muayeneye nıye gıdıyorum tekrar aracın muayenesı var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serhat306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muayeneye nıye gıdıyorum tekrar aracın muayenesı var...
    aynı soruyu bende sordum

gidiyorsun araç muaeneye girmiyo arka kısımdaki yere geçiyorsun birtane adam gelip şase numarası ve motor numarasını kontrol ediyo kaşe mühür yapıyor 10 dk sürmüyor bile.

trafik şuben neresi olacak?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafık subesı bellı dııl bana yakın yerden hallederımde muayene ıcın vaktım yok arac 16 plaka su anda muamelecı hersey dahıl 600 ıstedı...

tolga.k
    Misafir
    Yuuuh kendin yap abi kesinlikle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serhat306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trafık subesı bellı dııl bana yakın yerden hallederımde muayene ıcın vaktım yok arac 16 plaka su anda muamelecı hersey dahıl 600 ıstedı...
    .....rsin muayeneye akşam 9 a kadar gidebiliyorsun zamanın olursa yine söliyorum kendin yap

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kocaelinden bir araç almıştım plaka için menemenden adres vermiştim tüm trafik işlemlerini menemen trafikten hallettim.yakın zamanda torbalıdan araç aldım.adres olarak torbalı vermiştim plaka değişmesin diye bende yakın bi trafik şubesinden hallederim diye ama olmadı onada torbalıya gitmek gerekti.noter satışıyla doğrudan trafik şubeye gittim.muayenede gerekmedi.

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok masraflı bi olay değil, kendin yapsan trafik sigortasıda dahil 300fln tutar

trafik şubesinde satış sözleşmesi ile gidin, onlar aracın kayıtlı olduğu trafik şubesine mail atıyorlar. mail gelmesi -şehire göre değişmekle beraber- max 2gün fln sürüyor. gittiğinde plakanı da ayırttırabilirsin.
    2gün sonra gittiğinde ise mail sonucunu alıp başvurunu yapıyorsun. giderken trafik sigortasınıda yaptırıp git. plakanı bastırmak için kağıt veriyolar. sabahtan versen öğleden sonraya ruhsatın çıkar. o arada sende plakanı bastırırsın. ruhsat belgelerini alırken plakana mühür basıyorlar.
    muayenesi varsa muayene gerekmiyor tabi. ben kontrol için fln da gitmedim muayeneye. belki değişmiştir bilemiyorum.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serkan plaka bastirmak icin her subenin yeri ayri, seninki besiktastadir, benimki umraniye subeydi ve yine umraniyede igrenc bir yerde basiliyordu, kadikoydeki hemen kendi subesinde basiyorlar guzelce vs..

ruhsat degisecegi icin sase ve motor no tespiti icin muayene istasyonuna gidiyorsunuz, giriste derdinizi soyleyince sira beklemeden sizi iceri alip yonlendiriyorlar, 10-15 dk'ya cikiyorsunuz..

diger islemler soylenmis zaten, yapmaniz gereken herseyi bastan iyice ogrenip 1 gunde halledebilirsiniz, ben kendim ugrasirken tam bilmedigim icin 3-4 kez gitmistim trafik subeye

e-mail 1 veya 2 gunde gelmisti benim hatirlamiyorum..(ankaradan)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serkan plaka bastirmak icin her subenin yeri ayri, seninki besiktastadir, benimki umraniye subeydi ve yine umraniyede igrenc bir yerde basiliyordu, kadikoydeki hemen kendi subesinde basiyorlar guzelce vs..

ruhsat degisecegi icin sase ve motor no tespiti icin muayene istasyonuna gidiyorsunuz, giriste derdinizi soyleyince sira beklemeden sizi iceri alip yonlendiriyorlar, 10-15 dk'ya cikiyorsunuz..

diger islemler soylenmis zaten, yapmaniz gereken herseyi bastan iyice ogrenip 1 gunde halledebilirsiniz, ben kendim ugrasirken tam bilmedigim icin 3-4 kez gitmistim trafik subeye

e-mail 1 veya 2 gunde gelmisti benim hatirlamiyorum..(ankaradan)
    Tarık benim plaka üsküdar şubedeydi Polis ve Muameleci adamlar ya bostancı ya beşiktaş dediler başka yerde bastıramazsın demekki keklenmişiz bişey daha öğrenmiş oldum teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarıyer ılce bana cok yakınmıs kendım pazartesı gıdıp halledım bakalım ne plaka cıkıcak sansımıza...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.aslan-ticaret.com/plaka_listesi.php

burdan bakabilirsin sarıyerdeki plaka seçeneklerine

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok masraflı bi olay değil, kendin yapsan trafik sigortasıda dahil 300fln tutar

trafik şubesinde satış sözleşmesi ile gidin, onlar aracın kayıtlı olduğu trafik şubesine mail atıyorlar. mail gelmesi -şehire göre değişmekle beraber- max 2gün fln sürüyor. gittiğinde plakanı da ayırttırabilirsin.
    2gün sonra gittiğinde ise mail sonucunu alıp başvurunu yapıyorsun. giderken trafik sigortasınıda yaptırıp git. plakanı bastırmak için kağıt veriyolar. sabahtan versen öğleden sonraya ruhsatın çıkar. o arada sende plakanı bastırırsın. ruhsat belgelerini alırken plakana mühür basıyorlar.
    muayenesi varsa muayene gerekmiyor tabi. ben kontrol için fln da gitmedim muayeneye. belki değişmiştir bilemiyorum.
    4 tane araba aldım sattım hepsinin işlemini kendim yaptım 2 taneside şehirdışıydı,tam olarak arkadaşın söylediği gibi gerçekleşiyor işlemler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet arkadaslar tum ıslemlerı kendım yaptım hersey yukarda yazılanlar gıbı gercekten arac muayeneye tekrar gıttı motor numarası tespıtı ıcın okadar cuma gunu yenı ruhsatım cıkıyor...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)