Maşallah cihan.Allah nazarlardan saklasın..Bakımlı temiz ve çok agresif..![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Yorumlar için tşk.ler beğenmenize sevindim elimizden geldiğince temiz ve düzgün bi şekilde bakıyorum.106 Gti hevesli budalalardan olmamak güzel bi fark.Gözümüz gibi bakıyoruz araçlarımıza hepimize kazasız belasız inşallah.Tekrar tşk.ler
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
masallah allah kaza bela vermesın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Cihan satma bence bu arabayı..Kullan.bölesini bulamazsın bir daha
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Maşallah maşallah alllah kaza bela vermesin. Amin bu arada inşallah ellerine geçmez
Bu arada o Stickerleri sök derim farlarda orj olsa bence çok daha güzel olur![]()
Bundan 3 ay önce aynı şeyi tam satıcağım gün söylediler ve satmaktan vazgeçtim o günKışın kullanması ve bakması zor oluyor daha tam girmemiş olmamıza rağmen bu yağışlı çamurlu leş yollara sokmamak için dolaşmaya çıkarmıyorum aracı sadece işim düştüğünde biniyorum şuan.Tüm kışın böle geçicek olması beni düşündürüyor şuan.Kışında binebileceğim biraz daha amaca dönük değilde araca dönük bişey almayı düşünüyorum ama eminim yazın bu görüşüme çok pişman olucam satarsam
Çok kararsızım ve bir daha bölesini alamıyacağımı daha doğrusu ulamıyacağıma eminim buda en kötüsü
![]()
Benim bayadır aklımdaki böyle bi görüntüydü ve yaklaşık 4 ay zil orjinal aldığım gibi bindim araca ama ne yazıkki dayanamadımBi ara aklımdan komple orj.le geri dönmek geçti ve yaza güzel bi proje var aslında aklımda
Sıfır ön far ve sis alıp amerikan park yaparak stoplarımında orjinallerini takmayı düşünüyorum
Bakalım hele bi yaz gelsin
Stickerlara gelince onlar admini olduğum sitenin ondan öte onları söktüm bi ara bu sefer çok boş geldi araç gözüme özellikle önden sanki yarısını söküp atmışım gibi oldu araç gözüm bi türlü alışamadı 4 gün sonra yine taktım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)