bosch kornamı yaklasık 2 yıldır kullanıyorum, son bir haftadır sesi gitti resmen... bugun sokup icini yagladık ve biraz zımpara filan yaptık kömürüne ama eskisi gibi olmadı sesi, acaba sorun neyde ya da kornanın ömru mu bitti artık ??
bosch kornamı yaklasık 2 yıldır kullanıyorum, son bir haftadır sesi gitti resmen... bugun sokup icini yagladık ve biraz zımpara filan yaptık kömürüne ama eskisi gibi olmadı sesi, acaba sorun neyde ya da kornanın ömru mu bitti artık ??
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Benim de aynı sey 2 kez basıma gelmisti, gittim yenisini aldım
50 TL falan zaten ugrastıgına degmez.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
komurlerıne baktıysanız eger saglamsa dıyaframı zarar gormüş olabılır
rolenızde az voltaj gecırıyo olabılır
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Arkadaşlar 2 seneye iyi rakam demişsiniz araçlarımızın ikisindede var birine 2004 yılında diğerine ise 2006da taktık hala ilk günkü gibi çalışmakta
edit stabel benimkiler
Rölesiz daha uzun ömürlü olur diyorlar, bende röle var daha sıkıntı yaşamadım. (bunu yazdım ya bozulur yakında)
916 V6 Turbo
Valla en kralı dediler en kralını aldım dünya para verdim 4 ay gitti dandik abi bu kullan at modeli dediler 7 ay gitti. sizin 2 yıl falan kulandığınız bosch'un feriştah modeli herhaldeölmediğine göre bizimkiler FAA FAA FAAĞĞĞĞĞIIII dııızzzzTT!!
1,5 yıl olmuştur benım bosch da
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
2 yılı buldu stebel kullanıyordum sattığım arabanın üstünde gitti![]()
BMP
benimki 5ay gitmedi bileBosch hemde
sesi bi garip calıyordu. bastıktan 1 2 saniye sonra falan gercek sesini buluyordu.
değiştirdim kurtuldum uğraşmaya değmiyor sonuçta 50TLlık bişey.
ama bildiğim tek şey varsa stebel olsun bosch olsun konvoyda falan fazla yüklenmeye gelmiyor ferrari kornaları..
stebel takıcaksın keyfine bakıcaksın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)