Kocaeli'nin kuşları aracımı baya bir hırpalamışlar.... Bir kaç yerinde kuşların pisliğinden dolayı izler var... Nasıl düzeltebilirim ? Düzeltebilecek bildiğiniz bir ürün varmı?? Bir kaç ürün denedim ama olmadı... Yardımcı olursanız sevinirim...
Kocaeli'nin kuşları aracımı baya bir hırpalamışlar.... Bir kaç yerinde kuşların pisliğinden dolayı izler var... Nasıl düzeltebilirim ? Düzeltebilecek bildiğiniz bir ürün varmı?? Bir kaç ürün denedim ama olmadı... Yardımcı olursanız sevinirim...
yandi heralde :S napmam lazım
benm biyerde fena sıcmıslar vernik yanmıs.
aracı komple boya korumaya verdim yine bişi yapamadılar.
lokal boya sart malesef![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
işin kotulugu kırmızı da renk tutturamıyorlar :S mesela tamponumu boyattım...rengi biraz daha açık oldu...
Lokal boya yaptırabilirsin..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
kuş pisliğine sürekli dikkat etmek lazım ,üşenip boyanın üzerinde bırakmayınız,
suyla ıslatmak bile yeter,
birde bazı kuşlarınki pek etkili olmuyor ama bazılarınki artık o kadar detaya inmedim çok fena ,asit sıçıyorlar resmen , yazık oluyor boyaya .
aslında olayın en başında yaptırmak lazım reçine,kuş pisliklerine karşı özel bir koruma yapıyolar.Ama nedense çoğumuz yanaşmıyor.
Bir diğer yol da ( kendiniz denemeyin çok riskli -son çare olarak)
2000 ve 3000 grit zımpara ardından cutting ped ile cutting-medium polish , ardından hafif polish ardından da wax …
pekı waxlanmıs boyaya kuc pıslıgı ne derece etkı eder:S.. koruma olmuyomu ztn boya yuzeyınde??
en güzeli ne biliyormusunuz ?
komple arabayı şeffaf kaplama yaptırmak ,ondan sonra değil kuş,
dinazor bile sıçsa birşey olmaz. Hem ufak tefek çizilmelerde olmaz artık.
Waxlanmış boya demek ; vernik üzerinde attığınız kata bağlı kalınlıkta bir koruyucu tabaka var demek..
Wax tüm dış etkenler toz , kir , kireç , güneş , kuş pisliği vb dış etkenlere karşı korur ama yenilmez değil maalesef (örn; aracımda wax var diye 1 hafta kuş pislikli kaporta le dolaşan adam)
kuş pisliği asitli oldugundan boyayı yakar dikkat etmek lzm lokayboya tek çözüm yada aracını böle kabulleniceksin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)