msnim bu sabah itibari ile guncelleme istedi eski surumde acamadim yeni surumde cok igrenc alisamadim coklu acamiyorum bile siz hangi surumu kullaniyorsunuz yardim please![]()
msnim bu sabah itibari ile guncelleme istedi eski surumde acamadim yeni surumde cok igrenc alisamadim coklu acamiyorum bile siz hangi surumu kullaniyorsunuz yardim please![]()
a-patch yükleyin hem msn 8.5 update birdaha istemez hemde bütün reklamlar gider...
ya benim msn ede virüs bulaştı açar açmaz yolluyo herkese
komple tarattım pc yi temizledi falan ama yine aynısını yapıyor nasıl düzeltirim.
arkadaşlar şimdi bu yeni sürüme update etmeye mecburmuyuz kesinlikle ?
çözüm yokmu diyorsunuz ?
son sürüm alışınca güzel de,eski sürüm daha pratikti..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne girip msnmsgr dosyasına sağ tıklayıp özellikler diyoruz oradan uyumluluk sekmesine gelip uyumluluğu windows 2000 yapıyoruz tamam diyerek bilgisayarı yeniden başlatın güncellemeye gerek kalmayacaktır![]()
Fakat bunu yapan arkadaşlar için uyarı ses klipleri ve msn plus çalışmayacaktır..
yeni sürümü de yükleyip görüntüsünü eski sürümle aynı yapabilrsiniz...
Araçlar - seçenekler e tıklayıp açılan pencereyi resimdeki gibi ayarlarsanız eskisine bayağı yakın bir görüntü oluyor ...
![]()
eski msn 7.5 kullanmak isterseniz msn simgesinin üstüne gelip özellikler uyumluluktan windows 95 yapmanız yeterlı olucaktır eski msn kullanılabılır ama renkli nick ve coklu oturum yok tabi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)