Aracımızın dün itibariyle kaskosu bitmişti ve telefonla arayıp yenileyeceklerini ve onay istediklerini söylemisler. ben evde bulunmadıgımdan bizimkiler olur diyip kapatmıslar telefonu. gecen sene %40 hasarsızlık indirimiyle 544TL ödemiştik kaskoya. Bu sene %50 hasarsızlık indirimiyle bize 740 lira gibi bir fiyat cıkarmıslar. Görünce acıkcası şok oldum. hemen diğer sigorta şirketlerindende fiyat aldım. 450 lira gibi bi fiyat aldım X isimli sigorta şirketinden. ve sigortacının yolunu tuttum. durumu anlattım niçin böyle bir fiyat cıktıgını sordugumda gecen seneden bu gune 3 kez zam geldiğini söyledi. Ben böyle bir fiyatı asla kabul etmeyeceğimi diğer X isimli şirketten 450 lira gibi bi fiyat aldıgımdan bahsettim ve eğer fiyatta düzenleme yapılmazsa kasko poliçemi iptal edeceğimi ve diğer şirkete geçeceğimi söyledim. Bu konusmadan sonra panikle bölgeyle görüşeceklerini ve en kısa sürede bana geri dönüş yapılacağını söylediler. Yaklaşık 1 saat sonra gelen telefonla kasko primini 600 liraya düşürdüklerini söylediler.. Bu fiyat bana ilk verdikleri fiyata göre uygun geldiği için poliçeyi yeniledim.. Geçmişte sorun yaşadıgım ama ödemeleri yaptıkları için güvendiğim bi şirket oldugundan değiştirmek istemedim. Sizde eğerki yüksek cıkan kasko primlerinden şikayetçiyseniz benim izlediğim yolla primi düşürtebilirsiniz. Neticede hiç birimiz parayı kolay kazanmıyoruz..![]()