User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kasko şirketlerinin uyanıklığı!!

PimPCaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kasko şirketlerinin uyanıklığı!!

Aracımızın dün itibariyle kaskosu bitmişti ve telefonla arayıp yenileyeceklerini ve onay istediklerini söylemisler. ben evde bulunmadıgımdan bizimkiler olur diyip kapatmıslar telefonu. gecen sene %40 hasarsızlık indirimiyle 544TL ödemiştik kaskoya. Bu sene %50 hasarsızlık indirimiyle bize 740 lira gibi bir fiyat cıkarmıslar. Görünce acıkcası şok oldum. hemen diğer sigorta şirketlerindende fiyat aldım. 450 lira gibi bi fiyat aldım X isimli sigorta şirketinden. ve sigortacının yolunu tuttum. durumu anlattım niçin böyle bir fiyat cıktıgını sordugumda gecen seneden bu gune 3 kez zam geldiğini söyledi. Ben böyle bir fiyatı asla kabul etmeyeceğimi diğer X isimli şirketten 450 lira gibi bi fiyat aldıgımdan bahsettim ve eğer fiyatta düzenleme yapılmazsa kasko poliçemi iptal edeceğimi ve diğer şirkete geçeceğimi söyledim. Bu konusmadan sonra panikle bölgeyle görüşeceklerini ve en kısa sürede bana geri dönüş yapılacağını söylediler. Yaklaşık 1 saat sonra gelen telefonla kasko primini 600 liraya düşürdüklerini söylediler.. Bu fiyat bana ilk verdikleri fiyata göre uygun geldiği için poliçeyi yeniledim.. Geçmişte sorun yaşadıgım ama ödemeleri yaptıkları için güvendiğim bi şirket oldugundan değiştirmek istemedim. Sizde eğerki yüksek cıkan kasko primlerinden şikayetçiyseniz benim izlediğim yolla primi düşürtebilirsiniz. Neticede hiç birimiz parayı kolay kazanmıyoruz..
    EVOLUTION GARAGE ®

I My Primera!!!

MuratB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı olay dün başımıza geldi

aradılar ve bu sene daha fazla fiyat söylediler bizde başka yerlerle görüşelim dedik geçen seneki fiyattan tekrar yenilediler
    MÜLPA EMLAK | Mülkiyet Pazarlama

mulpa.sahibinden.com

Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kanka
    ınadına yapıolar amk ayfonla surdaydık burdaydık
    kanka al canon makınayıda su zıynet esyalarını
    cekek şeklimiz olsun

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde çoğu sigorta şirketi başka şirketin yenileme poliçesine düşük fiyat verir. Ama bir sonraki sene beklediğiniz indirimi vermez.Bu fiyatı tekrar indirme olayıda her sigorta şirketinde olmaz. bu yüzden kasko yenilemelerinizde farklı sigorta şirketlerinden fiyat almakda çok fayda var.
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

CallMeInsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yenilerkende ilk yaptırırkende tüm sügortalara sormak lazım bazem merkezin verdigi fiyattan daha uygun fiyatlar bile alına biliyo aynı şirketten

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım kasko şirketleri selden etkilendikleri için böyle bi politika uygulama kararı aldılar.

KorkuluRuya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şekilde bankalarda.ble.ama şurda şukadara yaptıra biliyorum..şizde bu fiyat.şole bole.. aynı fiyata yapıyorlar.

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi siredir sigorta işindeyiz , birden fazla firmayla çalışan şiketlerle çalışmakta fayda var aslında.Aynı araç için birden fazla şirketten aynı koruma kapsamlarında farklı fiyatlar çıktığı çok başımıza geliyo , kıyaslama daha iyi bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar kasko şirketleri fiyatları indirebilir isterseniz ama bu sefer, bi çok şeyden mahrum kalıyosunuz haberiniz olsun. Kaskonuzda bi çok şey eksik oluyo anlıycagınız. ben böle biliyorum dikkat edin
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet istanbulun göbeğinde olmaz dediğin terör kapsamında dahi bomba , mahalle içi eylem vss de hasar alan araç kapsam dış gözükebilir....Koruma maddeleri çok iyi incelenmeli bencede

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet örneğin deprem ve sel de muafiyet koyarlar genelde.
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

MeJo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim hiç yükselmemişti kasko ücretim hep hasarsızlıgı korumustum
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goduum değil koyduğum olması lazım...

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi hasarsızlığın %50 ise geçen sene ödediğinden az bi fiyat çıkmak zorunda değil.bu fiyatlar için birsürü etken var.mesela sel,terör gibi.istanbulda terör diye bişey yokken terör primi 100tl tutuyorsa,bir sene sonra o yıl içerisinde istanbulda 3 farklı yerde terör eylemi yüzünden ağzı yanan sigorta şirketi bi sene sonra terör primine 150 tl isteyebilir.bunun gibi şeyler yani

biz 6 farklı şirketten fiyat alıyoruz ve birbirlerine fiyat çarpıştırarak indirim yaptırabiliyoruz bir miktar.ama kalkıpta 750 tlden 600e de düşmez byük ihtimalle şirket o tutarda bi poliçe için.şirketin çok güvendiği ve iş hacmi büyük acenteler için yapabilir belki.günahlarını almayayım ama herhangi bi teminatı vermemiş veya primini düşük tutmuş olabilirler.bunu biçoğu müşteri kapmak için yapıyor ama müşteri hasarı yaşadığında anlıyor bizim ozaman kendisine anlatamadığımız olayı.

ray sigortadan 1400tl teklif veriyoruz adama,adam gidiyor başka bi ray acentesine o acentede -uyanık ya- "seni kazıklamışlar ray da senin arabanın kaskosu 1000 tl tutuyor" diyo.adamda inanıp yaptırıyor ama ne sel var ne deprem var ne anahtar kaybı var vs vs.sonra bide adam gelip "siz beni kerizmi zannettiniz burdan başkasına sormıycağımımı zannettiniz" deyip bizden yaptırmıyor.gidiyor ordan yaptırıyor.sonra selde aracı pertrer çıkınca anlıyo işi.sonra bidaha geliyo "o acente bana eksik poliçe yapmış,biz bu parayı nasıl alırız" diyo

eee kardeşim ucuz etin yahnisi yani.diyiceğim poliçenizi iyi okuyun nerde ve hangi şirkete yaptırırsanız
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi hasarsızlığın %50 ise geçen sene ödediğinden az bi fiyat çıkmak zorunda değil.bu fiyatlar için birsürü etken var.mesela sel,terör gibi.istanbulda terör diye bişey yokken terör primi 100tl tutuyorsa,bir sene sonra o yıl içerisinde istanbulda 3 farklı yerde terör eylemi yüzünden ağzı yanan sigorta şirketi bi sene sonra terör primine 150 tl isteyebilir.bunun gibi şeyler yani

biz 6 farklı şirketten fiyat alıyoruz ve birbirlerine fiyat çarpıştırarak indirim yaptırabiliyoruz bir miktar.ama kalkıpta 750 tlden 600e de düşmez byük ihtimalle şirket o tutarda bi poliçe için.şirketin çok güvendiği ve iş hacmi büyük acenteler için yapabilir belki.günahlarını almayayım ama herhangi bi teminatı vermemiş veya primini düşük tutmuş olabilirler.bunu biçoğu müşteri kapmak için yapıyor ama müşteri hasarı yaşadığında anlıyor bizim ozaman kendisine anlatamadığımız olayı.

ray sigortadan 1400tl teklif veriyoruz adama,adam gidiyor başka bi ray acentesine o acentede -uyanık ya- "seni kazıklamışlar ray da senin arabanın kaskosu 1000 tl tutuyor" diyo.adamda inanıp yaptırıyor ama ne sel var ne deprem var ne anahtar kaybı var vs vs.sonra bide adam gelip "siz beni kerizmi zannettiniz burdan başkasına sormıycağımımı zannettiniz" deyip bizden yaptırmıyor.gidiyor ordan yaptırıyor.sonra selde aracı pertrer çıkınca anlıyo işi.sonra bidaha geliyo "o acente bana eksik poliçe yapmış,biz bu parayı nasıl alırız" diyo

eee kardeşim ucuz etin yahnisi yani.diyiceğim poliçenizi iyi okuyun nerde ve hangi şirkete yaptırırsanız
    bay agüzel açıklamışın bende bakıp bakıp acaba açıklasammı diye düşündüm ettim ama bu kadar güzel açıklayamazdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bırakın 200 300 lirayı 15 20 lira için kloz çıkarttıran müşteriler var poliçe yaptırırken 20 liaradan kaçan adam bi hasar durumunda kafasını taşlara vuruyor. Dikkat etmek lazım.
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkez kasko yaptırırken deprem sel terör gibi başlıklar üzerinde duruyor.Asıl önemli olan poliçenizin teminat tutarlarıdır.

10,000TL teminatlı poliçe ile 100,000TL teminatlı poliçenin fiyatları tabiki bir değildir.Kimi kasko şirketi min. 100,000TL teminat verirken, çoğu kasko şirketi bunun yarısını bile vermiyor.

Bu teminatı sadece araçların kaza yapması durumunda çıkacak masraf olarak düşünmemek lazım.Allah korusun kaza sonrası ağır yaralanmalarda çok ciddi sağlık masrafları da çıkabilmekte.

PimPCaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel açıklamışsın saolasın zaten poliçedeki bilgiler bizim kendi seçtiklerimizdi ve her türlü doğal afet vs vs herşey dahil full kaskoydu.. aynı şekilde devam ediyor. herhangi birinde bi azalma veya arttırıma giderek bu fiyatı değiştirmeyecekleri için rahatım.. şayet öyle bişey olursa mutlaka düzelttiririm..
    EVOLUTION GARAGE ®

I My Primera!!!

OnurS
    Misafir
    Bende yarın yada pazartesi kasko yaptırıcam bakalım nası bi rakam gelicek çok merak ediyorum.Bide bukadar bilgili varken bi danışiyim şimdi araçta mtm firmasının motor mod kiti war fiyatı takribi 9k euro,büyük fren kiti var onunda almanya fiyatı 4500euro ekstra bodykit var oda 5-6k euronun altında diil,coil var jant var....Ben bunları işletmek istiyorum ama bunlar için ekstra prim aracın kasko bedelinin üzerine eklenicek.İyi hoşda aracın üzerindeki takılı olmayan parçaların üzerine sonradan taktıklarım için ekstra bedel mi ödüycem(yani;araç kasko bedeli+sonradan eklenen parçalar kasko bedeli=güncel bedel)
    yoksa ;benim parçalarım-orj parçaların fiyatı=ekstra prim bedeli gibi bi durumla mı karşılaşıcam.
    Eğer ilk durumla karşılaşıcaksam sadece bodykitle frenleri ve müzik sistemini mi ekleyim
    yoksa olay mı çıkarıyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk durumla karşılaşacaksın
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

OnurS
    Misafir
    Alıntı sellmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk durumla karşılaşacaksın
    Peki bu hesap mantıklı bi şekilde yapılır mı biraz üsteleyince...Bizim şirketler,şirket arabaları,fabrika,depo ev diğer arabalar ne varsa aynı şirkette ve aynı kaskocuda.arabam pert olduktan çook kısa bi süre sonra yeni araba aldığımda(kendi üzerime aldım) hiç kazası olmayan arkadaşımın kavga dövüş aldığından daha uygun bi rakam çıkmıştı=)şimdi kaskocumuzda cidden çok iyi bi insan diretip kalbinide kırmak istemiyorum pertin parasınıda hemen ödetmişti=)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)