User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
54 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Golf tsi 140 & 207 rc & corsa opc

tılsım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Golf tsi 140 & 207 rc & corsa opc

Selamlar herkeze..Bugun yaptığımız denemeleri sizlerle paylaşmak istedim..

golf tsi 140 :chip+spor susturucu + 2 kişi

Corsa Opc : Komple Egzoz + 2 Kişi

207 RC : Stock + 2 Kişi

http://videos.streetfire.net/video/G...rsa_717748.htm

http://videos.streetfire.net/video/C...TSI_717674.htm

http://videos.streetfire.net/video/C...-RC_717675.htm

http://videos.streetfire.net/video/G...-RC_717676.htm

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten çok zevkli denemeler oldu mert tanıştığıma çok memnun oldum araban çok güzel gidiyo emeğinin karşılığını almışsınopc de ayrı bir güzellikte cidden çok güzel bir egzost sesi var.gelen arkadaşlara teşekkürler güzel denemeydi...

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah hepsine, opc beklediğim gibi gitmiş.

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tsi'da çipin +40 hp'si var net demekki maşallah araçlara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video cekimi cok basarılı olmus. tebrikler corsa opc gayet iyi gidiyor..
    Sadece marka fanatikliği olarak kesinlikle bakılmaması adına 207RC & golf tsi denemesi için daha taze bu geceki spontane denemelerimize dayanarak birsey belirtmek istiyorum.

sahibinin remap yapılarak 200hp olduğunu iddia ettiği ve yukarıda da belirttiğim üzere rastgele tanıstıgımız bir arkadasa ait scirocco 1.4tsi manuel ile roll denemesi yaptık.
    2.vites 60-200km yaklasık 3boy, sonrasında arkadasın talebi üzerine 3.vites 100-220km arası yaklasık 5 boy kadar geçtim. Ne yazık ki spontane geliştigi ve tek kişi oldugum için video cekemedim.(bidahaki denememiz de kesinlikle video olacak ve burada paylaşacagım. Sakın yanlış anlasılmasın ama chipli 140lık tsi'ın rc ile böyle yürümesi ve hatta gecmesi rc nin sürücüsü cok acemi bile olsa gercekten cok ilginç

Bu arada opc gercekten iyi yürüyor, izmirde denemek için birtürlü bulamadık, yolun bu tarafa düşerse mutlaka deneyelim emre tekrar tebrikler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı leventrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçekten çok zevkli denemeler oldu mert tanıştığıma çok memnun oldum araban çok güzel gidiyo emeğinin karşılığını almışsınopc de ayrı bir güzellikte cidden çok güzel bir egzost sesi var.gelen arkadaşlara teşekkürler güzel denemeydi...

Evet keyifli geceydi gerçekten..Bende memnun oldum Levent Bu arada Gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah hepsine, opc beklediğim gibi gitmiş.

Alıntı Badboy® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tsi'da çipin +40 hp'si var net demekki maşallah araçlara

Teşekkürler arkadaşlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadece marka fanatikliği olarak kesinlikle bakılmaması adına 207RC & golf tsi denemesi için daha taze bu geceki spontane denemelerimize dayanarak birsey belirtmek istiyorum.

sahibinin remap yapılarak 200hp olduğunu iddia ettiği ve yukarıda da belirttiğim üzere rastgele tanıstıgımız bir arkadasa ait scirocco 1.4tsi manuel ile roll denemesi yaptık.
    2.vites 60-200km yaklasık 3boy, sonrasında arkadasın talebi üzerine 3.vites 100-220km arası yaklasık 5 boy kadar geçtim. Ne yazık ki spontane geliştigi ve tek kişi oldugum için video cekemedim.(bidahaki denememiz de kesinlikle video olacak ve burada paylaşacagım. Sakın yanlış anlasılmasın ama chipli 140lık tsi'ın rc ile böyle yürümesi ve hatta gecmesi rc nin sürücüsü cok acemi bile olsa gercekten cok ilginç

Bu arada opc gercekten iyi yürüyor, izmirde denemek için birtürlü bulamadık, yolun bu tarafa düşerse mutlaka deneyelim emre tekrar tebrikler..
    Her tsi çok farkediyor yalnız hepsi birbirini tutmuyor..Ben 2 farklı sciroccoyla denediğimde çok farklı sonuçlar oldu.Birini 4 boy açarken biriyle çok az bir fark vardı aramızda..Bence Leventin aracı gayet başarılı yürüyor maşallah.zaten gerekli açıklamayı kendisi yapacaktır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tılsım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her tsi çok farkediyor yalnız hepsi birbirini tutmuyor..Ben 2 farklı sciroccoyla denediğimde çok farklı sonuçlar oldu.Birini 4 boy açarken biriyle çok az bir fark vardı aramızda..Bence Leventin aracı gayet başarılı yürüyor maşallah.zaten gerekli açıklamayı kendisi yapacaktır..
    Dediğin gibiyse doğrudur dostum. Ben de chiplisyle denedim rahat geçtim. demek ki tsi var.. tsi var.. Tekrar tebrikler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

msn de de konuştuğumuz gibi bu sizin görüşünüz saygı duyarım ama söylediğim gibi hemfikir değiliz.karşımdaki tsi gayet başarılı bir tsi dı.benim aracımda bir sorun olduğunu veya pilotajımda bir sorun olduğunu hiç sanmıyorum ve kimse kimseyi geçemedi sadece 5. vitesin sonlarına doğru biraz önde oldum ama ondan önce hep yan yanaydık.yani bu videodaki araçlarda bir sıkıntı yoktubu arada tsi ın da içinde kamera vardı onuda mert arkadaşımız yarın koyacaktır siteye.orada da 2 arabanın nasıl gittiğini daha ayrıntılı görebiliriz.saygılarımla...

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle Mert Levent ve gelen diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim...Yine çok zevkli bir gece oldu sayelerinde

İlk olarak TSi dan başlayayım..Gerçekten çok başarılı.. Şaşırttı beni diyebilirim,açıkçası çoğu zaman terler döktürdü opc ' ye Uzunda opc alıyor çoğu durumda , ancak hızlanmalarda görüldüğü gibi dişe diş geliyor... Maşallah diyorum ve tebrik ediyorum. 2. viteslerde opc önde oluyor . 3. viteste çoğunlukla yanımda görüyordum Golfü. 5.vites zaten uzadı gitti Çok başarılı bir chip.

RC ile bir önceki denememizde olduğu gibi oldu.Levent arkadaşımın da aracının maşallahı var,stock halde böyle giden bir RC bence chiplenince çok daha yırtıcı olacaktır.Bugün kendisiyle fazla deniyemedik,benzin sağolsun herkes 0'ı vurmuştu

İnşallah tekrar böyle güzel bir gece yaşarız ilerleyen zamanlarda. Okuyan ve yorum yapan tüm değerli arkadaşlara teşekkür ederim. Allah hepmimizi kazadan beladan ve cezadan korusun

*Bu arada konu açmamak için birşey soracağım (iki şey hatta 1. Vites geçişlerinde inanılmaz bir silkeleme yapıyor aracım.. 2. olarak da ingilteredeki opcler 1.4 peak görürken benimki 1.2 bar peak görüyordu,ve bugun İstanbul Park yolunda,arkadaşlardan ayrıldıktan sonra birkaç kez denedim,max. 1.1 bar peak yapıyor..Acaba basınc falan kacırması muhtemel mi? Önceki peak değerlerini görebiilyorum saatlerden , 1.2 peak vuruyormuş.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi senin orkestran hani susmuştu Silencer ı kolay söküp takabiliyor musun?

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf tsi nasıl kafa çıkartıyo öyle ya Demekki 170 lik golf gt bi kaç hamleyle baya bi can acıtıcı gider tsi da bu örneği gördükten sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ızlemesı cok keyıflı olmuş, yalnız 3te baya tutunmus tsı onu kafamda cozemedım acaba turbomu erken doldu naptı orda, ayrıca cok cok basarılı gıdıyor golf tebrıkler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi senin orkestran hani susmuştu Silencer ı kolay söküp takabiliyor musun?
    yok takmadık daha orta susturucuyu bugun belki :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf tsi nasıl kafa çıkartıyo öyle ya Demekki 170 lik golf gt bi kaç hamleyle baya bi can acıtıcı gider tsi da bu örneği gördükten sonra
    Çok fena

Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ızlemesı cok keyıflı olmuş, yalnız 3te baya tutunmus tsı onu kafamda cozemedım acaba turbomu erken doldu naptı orda, ayrıca cok cok basarılı gıdıyor golf tebrıkler..
    Evet 3. viteslerde çok iyi tutundu..Ben de çözemedim Hatta geçtiği bile olmuştu sanırım 3'te , video varsa koyarlar bugun içinde

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf sasirtti beni masallah guzel gitmis

207'nin videolari cok kisa olmus golf'ten cekilenleri bekleyecegiz sanirim..

hepsine masallah diyerek klasik sonla bitireyim..

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçların hepsine maşallah
    benim daha önceki videolardandan çıkardığım sonuç
    stock RC ile stock OPC tamı tamına denkler yenişemezler gibime geliyor doğru yanlış bilmiyorum..
    bu arada tsi da gayet iyi gitmiş..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)