arkadaşlar bugün samimi bir arkadaşım aradı araba gitmiyo vitese atıyorum kalıo diye profiloda meğer otoparktaki demirlere takılmış hks egsoz lütfen profiloya giderseniz dikkat edin demirlere :
arkadaşlar bugün samimi bir arkadaşım aradı araba gitmiyo vitese atıyorum kalıo diye profiloda meğer otoparktaki demirlere takılmış hks egsoz lütfen profiloya giderseniz dikkat edin demirlere :
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
girerken görmemişmi yav takilacak kadar buyuk demiri ?
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Hmmm Profilo = Mecidiyeköy = ?????![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
alla alla işe bak ya mavi bi tane araba aklıma gelio profilo+mecidiyeköy+hks egzost=? merak ettim kimmiş bu arkadaş![]()
heuhuehuehuehe huahuahuahuah bana sordu yengeyle nerden alışverş yapalım die ben yolladım oraya onları huahuhauah takılmis araba yerınden oynarmı huhauhauha koptum beeeee![]()
hemen alın makaraya
olayı özetlemek gerekirseprofiloda arabayı park ettim fazla geri yanaşmamak için yere enlemesine koyulan demirlere kadar dayadım arabayı
çıkarken basıyorum gaza araba takılıyo bişeyeinip bakıyorum bişi yok
tabi ben arabaya binince ağırlıktan
egzostun kazanı demire takılıyo inince yükseldiği için bişi göremiyorum
en son hanımcığım keşfetti ben arabadaykensonra arabadan inip ufaktan itip kurtardım
Şimdi gelelim jem bey sizetrexin yanında yürüdüm diye dalga geçmek için mi açıyosunuz konuyu
![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
[QUOTE=mmustu;962862]
en son hanımcığım keşfetti ben arabadaykensonra arabadan inip ufaktan itip kurtardım
hanımcığın değilimitmişmiş
hangi elinle
biz aile falan değiliz süperde kesin muştudur
evet zincir olayıni yapıyolar hep ,, saat 10 dan sonra derse girebilirsem hep oraya çekiyorum beleş beleş ,, genelde de mağaza girişinin olduğu yere...
bikeresinde akü boşalmıştı c3 te ,, ordaki görevliler de yardımcı olmayınca sinirlenip kat aralarındaki rampada vurdurmak için itmiştim...Rapmanın ucunda da audi a6 vardıAllahtan direk aldı rapma sonunda da kazasız belasız çıktık...
Bikeresinde de arkadaşla iddalaşıp en üstten en alta frensiz inmek için kasmıştım.Son katta lastik dönemeçe vurup patlamıştı
Üç senedir beylikdüzü mecidiyeköy trafik çekince bozuluyo biraz psikoloji haliyle![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)