![]() |
|
|
#39 |
![]()
Otomobil: saxo vts
|
|
|
|
|
|
|
#40 | |
![]()
Otomobil: 40 gün yasta => v12 spec
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#41 |
![]()
Otomobil: Vectra GT
|
neler uyguladınız, kaç hp di? üstüne yürüyen yok derken iddalı olmuş biraz en az 200 hp fln sanırım?
|
|
|
|
|
|
#42 |
![]() |
yapılan yanlış yada doğru senin yaptıkların doğrumupeki onu bi düşün adam video koyarken tarihinimi kontrol ediyor bulmuş koymuş ve unutma ben kadirle denediğimdede arabada çip tyming de vardı boşkonuşmaya lüzüm yok
|
|
|
|
|
|
#43 |
![]()
|
konu astra gsi her zaman denerim giderini iyi bilirim her zaman denerim sıkıntı yok bende ama buraya çok eskilerin videosu koymak dogru degil şimdi çagırır astra gsi denerim hatta o video daki astrayı o zaman öncesi sonrası çıkar ortaya
|
|
|
|
|
|
#44 |
![]()
|
bence boş iş onalrın yaptıgı araba senin eski araban oldugu için bu kadar savuna bilirsin ama geçilen senin araban olsaydı aynı yorumları yapmazdım benim yerinde olsan dimi vbe halen o araba sende olsaydı ve suan daha gitseydi
|
|
|
|
|
|
#45 |
![]() |
arabayı satmışım benden çıkmış neyapmak istiyorsan yap istersen 20kez geç umrumda bile değil ama burda benim sahsıma edilecek lafta direk gırtlağını sıkarım adamın
|
|
|
|
|
|
#46 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#47 |
![]()
|
o zaman senlede bi alakası yok sahsınlada benim videolarım üzerine bulupta o video yu koymak yanlış benim kimseylede işim yok var yol çıkar deneriz geçende koysun video geçilincede ben koyarım kimse gücenmesin
|
|
|
|
|
|
#48 |
![]()
|
ben millet sahinle 180 yapıp sevinirkıen ben kartalda draglar yapıyordum 205 19 gti la ilk defa binmiyorum bu arabalara yaşıama gelince 25 neyin ne oldugunu bilirim sadace hırslıyım roll yapan herkez geçmek ister kimse geçilmek için yarışmaz
|
|
|
|
|
|
#49 |
![]()
|
valla acıkcasını yazıyım ben burayaa bız kendı aramızda rollıngler yapıyourz hatta makarasını yapıyourz kısaca eylenıyoruz bende gectım gecıldım gectıgımın bıtetek bıle vıdeosunu goremezsın ve gecıldıgımın vıdeosunu bıle goremezsın cunkı bana gore gereksız seyler bızde dostluk var aa o araba ıyı yuruyor derız gecer gıderız bızde dostluk var sımdı sen vtsne guvenıyorsun ewl amenla ona bır sey dedıgım yok ama yurudugun astra yurumuyordur sorun vardır onu bılelm arabanda %100 bırseyler vardır buna emınım bu kadar boburlenmene gerek yok ıstedıgın astrayla denersın gecersın gecılrısın buda benı baglamaz ama bole yangına korukle gıdersen cok sey kaybedersın umarım ne demek ıstedıgımı anlamısındır gereksız seyler
|
|
|
|
|
|
#50 |
![]()
|
ben 3 4 aydan beri araba deniyorum sıkıntılar varmış işi bilenler cözdü neyse sorun degil ben şimdiye kadar geçtigim geçildigim arabalar oldu bende koymadım artık baktım işler degişti en samimi arkadaşımj araba sıkıntı yaqptıgı halde denedik geçti heryerde video yu gördüm bende kendime dedim iş böyleyse maden her denedigim gewçtigim arabanın videosu koyacam kimseye kastım yok ben böbürlenmiyorum araba kendi sınıfında hayet başarılı gidiyor çok gezdim saniyileri boşuna paralarda verdim ama şimdi ekmegini yiyorum bununda bırak tadını çıkartıyım
|
|
|
|
|
|
#51 |
![]() |
Ortalık fena kızışmış yakında fena roll ver ama baş rolde kim olucak bakalım
|
|
|
|
|
|
#52 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#53 |
![]()
Otomobil: ek3.5 iman power & reno toros 97 model gazlı amcaoğluyla ortak
|
arkadaşlar denemeniz olduğunda benide davet edin güzel giden araçlarla bnde denemek isterim FF vtec
|
|
|
|
|
|
#54 |
![]()
|
specklerı nelerdır arabanın ?
|