Yaklasik 1 saat once E-5 Atakoy taraflarinda bir polis arabasi bariyerlere girmis ve on paramparcaydi,Araba gordugum kadariyla jetta yada passatti..Icinden sag cikmak mucizedir heralde...Umarim olen yoktur,
Yaklasik 1 saat once E-5 Atakoy taraflarinda bir polis arabasi bariyerlere girmis ve on paramparcaydi,Araba gordugum kadariyla jetta yada passatti..Icinden sag cikmak mucizedir heralde...Umarim olen yoktur,
Geçmiş olsun ,
polis arabasi diyince bende tam suna bakiyodum yav ne polisler var ;
![]()
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
valla bilmiyorum ama kozyatağı'ndaki karakola istisnasız haftada bir veya iki adet büyük küçük kazalı polis aracı geliyo..
Passat ise araç sadece Müdür pozisyonundaki kişiler kullanıyo.Benim bildiğim Trafik şube'ye bağlı sadece 2 tane passat var asayiş ve diğer bölümlerdede olabilir tabi.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Jetta ise eskort aracıdır muhtemelen, bugun istanbul hareketliydi, 4-5 tane de mondeo gördüm basbakan koruma aracı...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Jettayı en basa koyuyorlar eskort araclarının, yolu acsın diye trafik subenin aracı oluyor genelde![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
abu dhabi polisinde evet skyline gtr 35 var tam 25 tane adamlar polis motorsikleti olarakta orange country choppersa 10 tane motor yaptırıyor![]()
Edirne'ye rodaja gittiğimde gişelerden cikista 2tane subaru yan yana duruyordu
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)