selam arkadaşlar,
kendime doğa sporları'nda kullanmak için yurtdışından ERİCSSON R310s telefon getirttim fakat bunu kaydedicek pasaport lazım bana yardımcı olabilecek biri varmı acaba?
selam arkadaşlar,
kendime doğa sporları'nda kullanmak için yurtdışından ERİCSSON R310s telefon getirttim fakat bunu kaydedicek pasaport lazım bana yardımcı olabilecek biri varmı acaba?
EserYnd
kayıt sayısı senede bire indirildigi icin kasımda kayıt hakkını kullanmamıs kişi bulmak epey zor olur sanırım umarım bulursun![]()
umarım![]()
EserYnd
zaten kayıt işlemi sadece giriş yaptıktan sonra 1 ay sure içerisinde olmalı
oyüzden yeni gelmiş birini bulmak lazım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
en son abım cıktı ama bı soryummulen sneın ıcın varya arabamı bıle yakarım
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ben persembe gunu geldım ama kayıt ettırmembaska bır formulu daha var istanbuldaysan pm den ulas bana
bende senı sevıyurm kardesım benım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bitane ucuz telefon al imeisini senin cihaza kopyala aldığın cihazın imei yazan yerlerini sil gerikalanınıda kır at .
hayırlı olsun![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Arkadaşlar Hepinize cok teşekkür ederim bir tanıdık buldum yakın tarihte giriş çıkış yapan..
Konu silinebilir..
EserYnd
yaw türkiyede var ama çoğunun bitarafı eksik geneldeadamlar bozuğunu bile 40 ytlye satıyorlar
bu arkadaş telefonu ericsson fabrikasına göndertmiş ve revizyonu nu yaptırmış sıfır kapak sıfır pil sıfır şarj aleti ,sıfır tuş takımı vs hepsi sıfır mainboard haric ondan aldım direkt birde bu yeni cıkan suya dayanıklı dedikleri akar suya değil sadece sıcrayan sulara dayanıklı bu telefonu musluğun altına sokup yıkayabilrsiniz youtube da videoları mevcut adam telefonu kaynatıyor hala çalışıo
![]()
EserYnd
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)