Arkadaşlar İpod Classic 160GB sahibiyim. Sorunum şu. İpod takılma yapıyor. Fakat bu takılmalar öyle kısa takılmalar değil, 3-4 dakikalık takılmalar. Niçin yapar bunu? Çok uyuz olmaya başladım, parçalamama az kaldı![]()
Arkadaşlar İpod Classic 160GB sahibiyim. Sorunum şu. İpod takılma yapıyor. Fakat bu takılmalar öyle kısa takılmalar değil, 3-4 dakikalık takılmalar. Niçin yapar bunu? Çok uyuz olmaya başladım, parçalamama az kaldı![]()
bıraz elınde salla baktın olmuyor yumusak bı sey e vur duzelır olmadı sat uyguna kasma
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
çok dolumu içi bilgisiyardan içine virüslü bir mp3 falan atmış olabilirsin komple temizle içini sonra tekrar denesene
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Valla içi öyle çok aman aman dolu değil, 20 gb mı ne var içinde. Virüslü şarkı olacağını pek sanmıyorum abilerim, çünkü bilgisayarda müzikten başka ve 1-2 bilindik programdan başka hiç birşey yok.(Lime Wire-Antivirüs vsvs). İnternetten resetlemeyi buldum, onu yaptım bakalım. Çok uyuz olmaya başlıyorum.
komple resetlemene gerek yok. holdu kapa-ac sonra menu+center a basili tut bi 5-6 saniye. apple logosunu gorunce birakaleti kapatip yeniden acar hicbi datani kaybetmezsin ugrasmassin
reset atsaydın takıldığında normale dönmesi gerekirdi bakalım tekrarlarsa sorun bu sefer apple a götür yada ara onlarda yardım ediyolar
restore edip cihazın güncellemesini yapıorsun sorun kalmaz
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Versiyon güncelemmeyi dene...
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)