nortonu kaldırdım suan savunmasızım.pc yi yormayan zırt pırt herseye uyarı vermeyen,mudahele etmiyen netten indirilebilir ne tavsiye edersiniz?
nortonu kaldırdım suan savunmasızım.pc yi yormayan zırt pırt herseye uyarı vermeyen,mudahele etmiyen netten indirilebilir ne tavsiye edersiniz?
Fuck The System !!!
www.inndir.com dan eset nod32 yi indirebilirsin..Uzunca suredir kulaniyorum ve cok memnunum.
nod 32 yı tavsıye etmıyorum su an kullanıyorum avira antivir nod 32 nın 1 tane buldugu pc de avira 40 kusurlerde buluyor![]()
avira antivir
avg yi indir hiç uğraşma üvretli olanların çoğundan bile daha sağlam, porgramı kur kes netle ilişkini detaylı aramanı yap o gerisini halleder
http://free.avg.com/us-en/download-a...s-free-edition
indirip kurduktan sonra ayarlarını degiştirin örnek arama seviyesi orta olarak seçili siz onu yüksek yapın sonra rahat rahat dolaşın nette
Hepsi aynı hangisini indirirsen indirYeterki 1 tane anti-vir prog. kurulu olsun bilgisayarına.Birisi 3 buluyor birisi 5 buluyor da tamamen programı yazan firmanın kandırmacası.
antivirüs kullanımım hiç olmadı.Kendi içinde yüklü olan antivirüslerle idare etim bu zamana kadar.
Şimdi bilgisayarımdaki herşeyi taşınabilir diske kopyalıyorum.Birazdan da win7 yi iki sürücüye de birden kurup üzerine de antivirüs kurucam.Taşınabilir belleği tarattıktan sonra dosya aktarımımı yapıp işlemi sonlandıcam.En kesim çözüm budur heralde.
Kullanımla ilgili hiçbi bilgim olmaması sebebiyle en basit ve etkili program hangisidir?ne tavsiye edersiniz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)