Aracımın ön konsolu ile değişiklikler yapıcam orjinali ile alakası olmayan o yüzden kötü olur gibi yorum yapmazsak sevinirim özellikle şuayb sen(ön konsol gösterge seti ttimer ve swichler ile dolu olucak raceccar hesabı o yüzden ) ama aklımı kurcalıyan bazı elektriksel sıkıntılar var daha önceden bi elektrikçiye sordugumda olmaz demişti ama olmaz diye birşey yok bence sadece işi bilen usta nerde onu arıyorum.
soruma gelince mini cooperların konsolundaki far cam açma düğmelerinin oldugu zavazingoyu koyucam ve 4lü cam açma düğmeleri merkezi kilit geriye kalan düşmeleride bulurum bişey neyse işte.
ben elektrik işinden hiç anlamam kafam hiç basmaz bana o zaman birşeyler anlatmıştı yok girişi çıkışı birşeyler demişti ama swap araçlarda tesisat tekrar baştan çekiliyor beyin tesisatları herşeyler baştan yapılıyor kıı kırık düğmelermi olmıcak
bunu yapar dediğiniz yapabilir dediğiniz bir usta varmı anadolu yakası tercihimdir.yoksa da avrupa
bide miniciler bu düğmelerin fiyatlarını öğrenebilirmisiniz benim hiç alakam olmayan bi araç yardımcı olursanız sevinirim fiyat ve nerden bulurum?
yada aynı kalitede değişik swich lerde olabilir ama nerden temin edebilceğim şekilde söylerseniz
Teşekkürler