vtec 2de skunk2 yada diger vıtes topuzlarını kullananlar neler uyguladıklarını yazarsa sevinirm 1. vitese attıgımda deri gerılıyor alttakı yuvadan atıyor.olmadı derıyı degıstırıcem fikirleriniz beklıyorum..
vtec 2de skunk2 yada diger vıtes topuzlarını kullananlar neler uyguladıklarını yazarsa sevinirm 1. vitese attıgımda deri gerılıyor alttakı yuvadan atıyor.olmadı derıyı degıstırıcem fikirleriniz beklıyorum..
Araban eğer bendeki gibi orjinal deri koltuklu ise gri-kırmızı çok hoş duruyor. Eğer iç kısım koyu renkli ise siyah-kırmızı daha hoş duracaktır.Bu arada bende skunk2 almayı düşünüyordum.Sadece 1 de mi problem oluyor acaba?
arabanın içi krem rengi olduğu için gri kırmızı da siyah kırmızı da hoş durmaz bence.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
aracımın içi aynen bu sekıl.gri olmasını gogus kısmındakı ve havalandırmalardakı gri eklere uyabılıcegını dusunerek grı olabılır dedım.ama siyahta hoş durucak gibi.deneyıp gorucez.
Bence siyah deri, gri nakış işlemesi daha hoş olur gibime geliyor![]()
Çağrı bu orjinal körük değil galiba.tabiiki girmez somuna.Orjinal vites körüğünün ucunda bulunan plastik parçayı o somuna takıyordum ben.
http://www.eliftuning.com/index.php?...n=Vites+Topuzu
Linkteki vites topuzunu tavsiye ederim eski aracımda kullanmıştım.
Alt kısmındaki bileziği takmadan orjinal körükteki bilezikle birleştirmiştim. Hiçbir işleme gerek kalmamıştı.
Skunk2 kullanmak isterseniz, Yeni körük yaptırmak zorundasınız. Siyah alcantara yada deri üzerine kırmızı dikiş tavsiye ederim![]()
konu ile pek alakası yok ama yeni bir konu açmaya deyecek bir soru deil
skunk2 topuzu benim 307ye nasıl uygularız? Tornacıya vida yolu yapmamız yeterlimidir ?
Hallettin mi?
Bende bugün aldım skunk2 mi.Uydurmaya çalışcaz ama olmuyor sanırım.Ankara da gerçek deriden körük yapan iyi bir yer var mı ve tahmini fiyatlar ne kadar?
Tam karar vermedim yarına gelir galiba vites topuzum.Bayram sonrası yeni bir deri körük yaptıracağım gibi duruyor.Gri deri, bej dikiş yaptırsam orjinal gibi durur sanırım.
Birde bende shortshifter vardı.Vites kolu sanırım normale göre daha alçak ama yakınımda başka vtec2 olmadığından bakamadım.Shortshifter olunca vites kolu daha aşağıda mı oluyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)