bu radar çalışmaya başladımı? her defasında 50ye düşüyoruz millet yanımızdan 90 100le selektör ata ata geçiyorbilmediğimiz birşey mi var yoksa korkutma amaçlı mı sadece?
bu radar çalışmaya başladımı? her defasında 50ye düşüyoruz millet yanımızdan 90 100le selektör ata ata geçiyorbilmediğimiz birşey mi var yoksa korkutma amaçlı mı sadece?
50 degıl 70 olucak ben 70 le gecıyorum..banada denk gelıyor bazen yanımda hızla gecenler ama genelde yabancı plakalar yada uygulamdan haberı olmayanlar oluyor...yada onde plakası olmayan arabalar![]()
her gun 60 la geçip 60 la dönüyorum 50 nun %19 u 60
ne olur olmaz
kamerları gecince 2. vitesden gazlayarak çata pata yapmanın tabı paha biçilemez![]()
bende her gelişte 50 ye düşüp öyle geçiyorum , ne olur ne olmaz , uzun yolda yemedik şehiriçi yemeyelim![]()
hız sınırı 70 olduktan sonra 85 le geçtim daha bişey olmadı bekliyorum![]()
Yaw Istanbul dada var bunlardan tonla.Atakoy sahilyolunda 70 yazan yerden 190la fln gectim.Ceza fln gelirmi dersiniz.
Ben Eskişehir yolundaki o kameralardan 260 TL ceza yedim 120 ile giderken. Hem de Temmuzda!!!
valla kameralarla ceza yazılıyor mudur yazılmıyor mudur bilmiyorum ama bildiğim şey şu; ankara acemi şoförle dolu.. her akşam yollarda arka arkaya 2-3 kaza var.. millete özel kurslarda bedavadan ehliyet vere vere trafiğin içine ettiler...
bu akşam ankamall kaşısından (ist yolundan) dolmuşla eryamana gideyim dedim. trafik sıkışmış durumdaydı.. 3-4 yerde kaza vardı. yuh dedim artık bu kadarda olamaz.. sağ şerit bomboş kazalar hep sol şeritte gerçekleşmiş.. ee acemilere öğretmişsiniz hep soldan gidin diye işte sonunda olacağı budur...
ben hep sağ şeriti kullanıyorum mıllet sol şeritte 40 la gıdıyor sağ bomboştavsiye ederım
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)