Kaliperlerimi boyuyacağım piyasadaki en kaliteli boya hangisi würth dediler ama nerede bulabilirim bildiğiniz biyer varmı ?
Kaliperlerimi boyuyacağım piyasadaki en kaliteli boya hangisi würth dediler ama nerede bulabilirim bildiğiniz biyer varmı ?
aynen ben de boyayacagim konuyu takipteyim![]()
Şimdi boyayarak değilde bu satılan kaliper kapaklarının yazısız olanları var sizde takip ediyorsunuzdur. Daha az emekle daha güzel bir görüntü yakalayabileceğinizi düşünüyorum.
Sıcağa dayanıklı kaliper boyası olmasına özen gösterin Yada VTEC arkadaşımızın dediği gibi brembo benzeri kapaklar alınıp en kötü ihtimal üzerindeki yazılar sökülüp uzun bi süre solmadan boyası dökülmeden kullanılabilir.
tel fırça ile bol bol temizlendikten sonra tozunu alın yeter tel fırça en ideali zımpara ile detaylara ulaşamazsınız bide yorulduğunuzla kalırsınız
kaliteli bir boya!! olması yeterli
sıcağa karşı dayanaklı ve dayanıksız olması bişey ifade etmiyor
normal boya kullandım dökülmeden 2-3 sene gitti..
sıcağa karşı dayankılısıda 4 sene gitse nolur gitmese nolur![]()
sahsen ben bauhaus'tan 2 tup spray boya almıstım .... bırını astar ıcın gumus dıgerıde son kat renk olucak ıcın beyaz 2sıde 600derece kadar dayananıklı sprey boya toplam malıyetı sanırm 45lıraya gelıyor bırde tel fırca almıstım temızlemek ıcın 2-3 aydır kullanıyorum halen aynı saglam cıkmıslardı hıc bırsey olmadı
Benim tercihim böyle olurdu ;
Zımpara + Soba boyası > Üstüne istenilen renk ...
Zımpara+Motip Kaliper Astarı+Kalın Tanecikli herhangi bir boya+Son kat Motip ince tanecikli boya+Vernik
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
kanka buraya yazıyorum böyle ama gel benim kendi kaliperlerimi gör gülersin balata tozundan pislikten kaliper görünmüyo.
Eskiden çok uğraşıyodum şimdi hiç vakit ayıramıyorum.Ama Çarşamba izinliyim bizim bahçede bir organizasyon yapalımbende kendiminkileri boyarım hem tekrardan
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kanka abartmışsın sen yatinerle guzelce temizleyip ısıya dayanıklı boyayla 1 kat boyamıştım ben s2000de yarım saat sonra 1 kat daha vurdum walla araba takla attı pert oldu toplandı üstünde hala aynı boya vardı cayır cayır
würth dedi biri bana ondan merak ettim nerde satılır die bu sefer ondan atim diyorum.
dublicolor sprey boyaları var onların uzerınde yazıyor kac derece sıcaklıgaa dayanıklı dıyor hem motor blogu ıcın satılan boyaları var tavsıye ederım ben kule gergımı boyadım cıcek gıbı oldutavsıye ederım
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
walla hırdavatçıdan 2tl ye sprey boya aldım hemen hemen 1 senedir boyalı hala aynı capcanlı boyadığım şekilde duruyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)