E-5 b.evler yanyolda cekici ustunde onden hasarlı bir impo vardı.tanıdıkmı?surucude bsy yoktur insallah.gecmis olsun.muhtemelen pertsonra ikitelli civarına gidiyordu cekicide
E-5 b.evler yanyolda cekici ustunde onden hasarlı bir impo vardı.tanıdıkmı?surucude bsy yoktur insallah.gecmis olsun.muhtemelen pertsonra ikitelli civarına gidiyordu cekicide
Fuck The System !!!
ne renktı mavımı jantı sarımıydı
www.honda-tech.com
şimdi yine jantalrı soracaksınız ama bakmadım jantlarına![]()
Allah korusun ama Bugeye Siyah Wrx yada Sti çok fazla yok forumdan Deniz var Wrx olarak Sti olarakda Gürkan var arkadaşım. İlanıda bu hatta
http://www.sahibinden.com/sti_2002_m...XQQdisplayitem
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Gürkan değilmiş şimdi konuştum
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bende gördüm siyah impreza..hatta aklımıza geldi inş forumdan değildir diye.Kötü vurmuş.
umarım kimsede bişey yoktur.
önde prodrive amblemi vardı...metrobüs yoluna girmemiş ordaki ufak direklere çarpmış...brodway vardı çekicinin üstünde...sol önden ağır hasarlı duruyodu araba...geçmiş olsun sahibine...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)