TechTurkey Forum

Geri Dön   TechTurkey Forum > Diğer > Videolar
Kayıt ol Üye Listesi Bütün Forumları okunmuş kabul et

Kapalı konu

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 19-11-2009, 21:46   #229
seko

Otomobil: 10 Astra HB CDTI Easytronic

Alıntı:
Redbull´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İstanbul Ataşehirden çıktık
neyse hatlar karıstı
seko isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 19-11-2009, 21:46   #230
XoR

XoR - ait Avatar

Otomobil: Impreza Gt500, Terrano II 2.7 TdI

Alıntı:
mmustu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla moruk arap atı gibi sonradan açılmış ama tahminim ben onu 4. vites sonu 2 5 tede 3-4 boy geçerim
Geçmiş kadar oldun zaten maşallah

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
XoR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 19-11-2009, 21:46   #231
tunbullah

tunbullah - ait Avatar

Otomobil: mcs s2k yıne s2k:) artık A5

Alıntı:
BMK TypeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
f20 yapmak daha zor k24 gıbı hıcbır zaman n/a guc alamaz bukadar basıt, usa da prof makıneler var 390hp dayanmıs yapsın arkadas onları gecsın ızleyelım f24 le ahahahaah
ya reşat abı benm arabam varken senı 10 kere cagardım senn hıc bırısınde gelmedın sureklı boş boş konustun ben 4 5 tane kpro lu type r la denedım hıc bırıde gecemedı benı cıkıp bıtanesı ben gectım desın gectım dıye ama yokk bu muahrrem arkadasım da neyı ıddaa edıyoo ben anlamadım. he bıde fıltre eksoz headers lı type r s2000 le aynı gıdıyomus nası bısey ya buuu ben onlarla denemıyodumm bıle nası bısey bu anlamıyorumm herkez uyduruyoo hatta bı gece ncm plaka kırmızı type r ben gel deneyelım dedım bızım senle denemeıze gerek yokk sen gecersın dedı hhatta resat abıde ordaydı o gece..

tunbullah isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 19-11-2009, 21:47   #232
BMK TypeR

BMK TypeR - ait Avatar

Otomobil: New CupRA

Alıntı:
Redbull´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu arada s2k da vafc çok işe yarıyor vafc takmadan önce aynı setupta Typer muharrem beni geçmişti.
Videband ölçümü afr 11 ler de idi 13- 13.5 aralığnda gelince aynı setup Typer ı 1 boy geçmeye başladım.
engın yanılırsın, ncm yı ozgun ayar yaptı sonra arabayı kıstılar benım bıldıgım suan cok kotu gıdıyok,ı ben bıle 8200donerken avansım 26derecede denedım o gece senden sonra bence o denemeyı kale alma senı uzer
BMK TypeR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 19-11-2009, 21:47   #233
chiefkadir

chiefkadir - ait Avatar

Otomobil: White ClioRs&ies

Alıntı:
seko´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi sen kullanınca fark ne kadar daha olur?
Evren daha seri atıyo ama dün 3 te 3 kestirdi
chiefkadir isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 19-11-2009, 21:47   #234
Redbull

Redbull - ait Avatar

Otomobil: S2000

Aynı akşam 275hp cupra r la denedik 2 boy gerimde kaldı.
Redbull isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 19-11-2009, 21:50   #235
Redbull

Redbull - ait Avatar

Otomobil: S2000

Bu arada o akşam denediğim iki aracada tşk güzel deneme oldu benim amacım burda geçtim geçildim böbürlenmesi değil kimse böyle algılamasın
s2k ları çok ezmeye başladılar o yüzden paylaşmak zorunda hissetim Saygılar.

Son Düzenleyen Redbull; 19-11-2009 21:53.
Redbull isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 19-11-2009, 21:51   #236
BMK TypeR

BMK TypeR - ait Avatar

Otomobil: New CupRA

Alıntı:
tunbullah´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya reşat abı benm arabam varken senı 10 kere cagardım senn hıc bırısınde gelmedın sureklı boş boş konustun ben 4 5 tane kpro lu type r la denedım hıc bırıde gecemedı benı cıkıp bıtanesı ben gectım desın gectım dıye ama yokk bu muahrrem arkadasım da neyı ıddaa edıyoo ben anlamadım. he bıde fıltre eksoz headers lı type r s2000 le aynı gıdıyomus nası bısey ya buuu ben onlarla denemıyodumm bıle nası bısey bu anlamıyorumm herkez uyduruyoo hatta bı gece ncm plaka kırmızı type r ben gel deneyelım dedım bızım senle denemeıze gerek yokk sen gecersın dedı hhatta resat abıde ordaydı o gece..
yanlıs anlamada tuna boş konusma, senın araban doluyken full stok typerla mı denıyıcektın sonra yıne stoktu sende sanırım caı vardı sokun gelın dedım stok stok deneyelım hatta ceme soyledım sokemeyız dedı, ben arabamı yaptım mugen beyın varken sızde yoktu yapcak bısey yok senın gecıldıgın cuprayı gectım tuna efendı mugen beyınle vıdeo ızle senın vıdeonda var aynı cuprayla boş konusuyosun, header egsozlu typerla 65de dene bak ne olcak?
BMK TypeR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 19-11-2009, 22:15   #237
.CeM.

.CeM. - ait Avatar

Otomobil: Mini JCW GP & Xsara HDI

.CeM. - MSN üzerinden Mesaj gönder
Alıntı:
yanlıs anlamada tuna boş konusma, senın araban doluyken full stok typerla mı denıyıcektın sonra yıne stoktu sende sanırım caı vardı sokun gelın dedım stok stok deneyelım hatta ceme soyledım sokemeyız dedı, ben arabamı yaptım mugen beyın varken sızde yoktu yapcak bısey yok senın gecıldıgın cuprayı gectım tuna efendı mugen beyınle vıdeo ızle senın vıdeonda var aynı cuprayla boş konusuyosun, header egsozlu typerla 65de dene bak ne olcak?
tuna geçti o cuprayı hemde vitesleri atamadğı act deb la 2-3 boy ekle üstüne daha

bu arada filtreli s2k muabbeti başka bi arkadaşmıızn s2k sı sadece cai varıd pert oldu ztn tuanın araba her zmn js headers,aem v1,greddy trust egzost vardı
.CeM. isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 19-11-2009, 22:18   #238
tunbullah

tunbullah - ait Avatar

Otomobil: mcs s2k yıne s2k:) artık A5

Alıntı:
ben hangı cupraya gecılmısımmm merak ettımmm sarıdan bahsedıyosan onu gectımm hemde vıteslerım gecmıyoduuu....hee kırmızıdan bahsedıyosan bı vıdeo vardı beyaz s3 vardı onların 2 sınıde gectımm dahaa....... ama o vıdeo yu kaldırmıslarr.. gecılınce kaldırılıyoo ole nedensee..

tunbullah isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 19-11-2009, 22:20   #239
Tholl-ga
TechTurkey

Tholl-ga - ait Avatar

Otomobil: 1.3 cdti - N/A VR6

kilit gelio son mesajlra

Taktir değil taklit ediliosan iyisin demektir....
Tholl-ga isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 19-11-2009, 22:20   #240
edo typer

edo typer - ait Avatar

Otomobil: type r

Alıntı:
tunbullah´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardesım senı gecemedıler sende gecemedın ama

edo typer isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 19-11-2009, 22:21   #241
Kaan

Kaan - ait Avatar

Otomobil: Megi III HB White

ya bişey söyleyim mi yokmu hayrına yazılım lı bitane s2k AEM EMS li headerlı single çıkışlı verin hatta kısalı başınada tunayı otursun kullansın da s2k nası yürütülür görün.
Kaan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 19-11-2009, 22:24   #242
_muhaRRem

_muhaRRem - ait Avatar

Otomobil: OTTOMAN typeR

Alıntı:
mody´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bahane g.t gibidir, herkeste vardır
Senden deneme için s2k isticem zamanı geldiğinde..İnşallah noktalı bahaneler üretmessin..
_muhaRRem isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Kapalı konu

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri
Modları Göster