http://www.adanahaber.com/haberdetay.asp?haberid=7559
artık gerçekten ayıptır bu yapılan yaa bu ne demek![]()
http://www.adanahaber.com/haberdetay.asp?haberid=7559
artık gerçekten ayıptır bu yapılan yaa bu ne demek![]()
Ben de trafik polislerinin sadece modifiyeli araçlara dikkat ettiğini düşünmeye başlamıştım
Hatalı şöförün ceza yemesi kadar doğal başka birşey vardır o hatayla her yıl ölen 10bin kişi gibi vefat etmesi .
Instagram: mutusgarage
hakkaten olmaz böyle şey ya trafik dediğin serbest bir ortam herkes istediğini yapsın kural da neymiş.
böyle konular o kadar anlamsız ki sıkıldım artık bunları görmekten![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde, alkollü araç kullanan, emniyet kemeri takmadan yola çıkan, ışık ihlali yapan, hızlı araç kullanan, kask takmadan motorsiklet süren, park ihlali yapan 27 bin 825 sürücüye cezai işlem uyguladı.
Garip olan ne?Kuralların uygulanması mı? Pes yani b.ku çıktı artık bu ceza konularının..
ceza , polis ,cam filmi vsvs konulari yok demedik mi ? adalet istiyosaniz savciliga gidin suc duyurursunda bulunun . burda adalet saglayacak yetki kimsede yok .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
gerçekten ayıp olan şey nedir açıklarmısın bir zahmet ?
yanlışmı anlıyoruz yoksa seni ?
kırmızıda geçenlere, kask takmayanlara ,emniyet kemeri takmayanlara, alkollü araba kullananlara ceza kesilmesinmi yani ?
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde, alkollü araç kullanan, emniyet kemeri takmadan yola çıkan, ışık ihlali yapan, hızlı araç kullanan, kask takmadan motorsiklet süren, park ihlali yapan 27 bin 825 sürücüye cezai işlem uyguladı.
belkide arkadaş ''vay bee demek biz bukadar kurallara uymuyormuşuz, keşke daha dikkatli olsaydık'' manasında demek istemiştir
adana polıslerı app plakadan bıel arac baglayınca bole konular bıze normal gelıor.sız rahatsınız tabı gezın rahatca![]()
arkadaslar burda ayıp olan tek sey butce acıgından dolayı hersene sonu yapılan sıkı kontroller.sadece yazın dıyolar ne bulursanız gecırın devlete cok para lazım ee buda kıme gecıcek tabııkı vatandasa sıze bıze
"Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde, alkollü araç kullanan, emniyet kemeri takmadan yola çıkan, ışık ihlali yapan, hızlı araç kullanan, kask takmadan motorsiklet süren, park ihlali yapan 27 bin 825 sürücüye cezai işlem uyguladı."
ben bunda tuhaf birşey göremiyorum...
hatta daha da sıkılaştırmaları gerek bu tür kontrol ve cezaları...
bu sebeplerden ne canlar yandı...
bence bravo...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
abı 2 haftada 2 kez ses cıkmayan egzostan ceza yedım yaa.gaza basıorum ses cıkmıor dugme var bunda dugme dıor.ya dedım bul arabayı hedıye edecem sana dıyorum he he dıyıp yazıyor.
1kac ay oncede arkadas sotck egzostan ceza yedı vtı da.gercekten burda cok hakslızlık yapıorlar bı gorsen.
tr ortalamaının 2 katı ceza kesılıyor burda oyle boyle degıl.
sureklı gıttıgmız menderes var burda göl kıyısı.bızım eve 10km.eve gıdınceye kadar 3tane cevırmeye gırıyorum.hespındede yalvar yakar.
haksızlıktan bahsetmedim ki kamer
bak alıntı yaptığım metne?
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)