Hayatımda gördüğüm en gerizekali elemanlara sahip kargo şirketi...Bu kadar ciddiyetsiz ve laubali bir şirket görmedim daha..
Amerikadan verdiğim sipariş FedEx ile Türkiye'ye gönderildi tam 4 gün sürdü kargo Türkiye'ye MNG deposuna gelmesi..Olay bunda sonra patlak veriyor zaten ve mantigin sinirlarini zorlayacak derecede salaklar..Perşembeyi Cumaya bağlayan gecede kargo Türkiye'ye girdikten sonra Cuma günü bana teslim edilecekmiş ama göya adresim yanlışmış tabi sen salağım ya sürekli yurtdışından alışveriş yaparken kullandiğim adresimi yazdim yaklaşık 100 kere kullanmışımdır adresi..Cuma günü telefon geldi adresiniz yanlış düzeltirmisiniz diye..ok tamam dedim ve adresi yeniden verdim..bu sefer bana denilen:"Cumartesi kargonuz teslim edilecek" tamamdir dedim kapattim..Cumartesi bekledim gelmedi ve aradım..denen şu:Uçağımız geç indi o yüzden dağıtım bugün yapamadık ?!?!?(ne alaka benim kargom perşembe günü geldi) söylediğimde aldığım cevap ise biz toptan dağıtım yapıyoruz o yüzden uçağı bekliyoruz..beklersin çok daha...sonra pazartesiye ertelendi ve sabah 9-10 gibi size kargonuz ulaşır dendi..hala bekliyorum aradım adresiniz yanlış dendi salaklar 2 kere benden adres aldı buna rağmen hala anlamakta güçlük çekiyorlar..demin tekrar konuştuğumda 2 kere yönlendirildim ve kendileride birşey söyliyemedi en sonunda kurye eğitimi var filan falan dendi...FedEx gibi kaliteli bir markanın bu kadar gerizekali bir firma ile anlaşmasını anlayamıyorum amerikadan 4 günde gelen ürün 4 gündür istanbul içinde gönderim yapamamaları beni delirtiyor!![]()