Merhaba,
Aracı güçlendirince artık egzoz istemeye başladı, araçta iki tane kat sökülü ortada resonatör var (orta susturucu değil). Yani düz boru gibi birşey egzoz sistemi, 51 mm.
Megan Racing oem alsam çok bağırır mı?
NOT:Silencer asla takmam
Merhaba,
Aracı güçlendirince artık egzoz istemeye başladı, araçta iki tane kat sökülü ortada resonatör var (orta susturucu değil). Yani düz boru gibi birşey egzoz sistemi, 51 mm.
Megan Racing oem alsam çok bağırır mı?
NOT:Silencer asla takmam
Built to fall....
Susturucuları söktükten sonra Megan Racing OEM ile orta-üst seviye bir ses alırsın.Sessiz yada az sesli olması mümkün değil.
Tek orta susturucu ve sonda OEM ile orta-sessiz arası bir ses alırsın.
Tarzı farklı , magnum avrupa otomobilllerine daha güzel oluyor.Megan racing OEM japonlara.
Zaten bütün susturucuları iptal edip , tek son susturucunun tüm sesi kesmesini bekleyemezsiniz.
ortadaki resonatör (tüp) tipi galiba hiç ses kesmiyor, benim sadece iki tane katım sökülü gerisi stock,
arda , ralliart çok gürültülüydü
Built to fall....
magnum aslında vtilarda iyi oluyor, 4000 devire kadar falan ses yok sonrasında cırlama başlıyor ki zaten sonrasında filtre sesi egsozu bastırıyor...
ama coltta nasıl olur tabi çok emin değilim
Ben 2 haftadır 51mm. duz boru+orta susturucu iptali+spor orta kat + megan racing oem kullanıyorum silencer yokken bi typer kadar olmasada bayaa bağrıyor sılencer ı takınca ses falan yok(%90 kesiyor), dıger ıslemlerle bırlıkte araba cıdden rahatladı..
ben vibrant almaya karar verdim, megan racing'in kalitesiz olduğunu okudum yorumlardan.
Built to fall....
Hayırlısi olsun benim oem'i tercih etmemdeki asıl sebeb kazanı sekli orj. i andirdigi için polislerle sorun yasama ihtimali azalıyor![]()
vibranta da aynı şekilde, sleeper style deniyor, hatta o daha da bir oem silencer filan olmaz
Built to fall....
türkiyede yok, yurtdışı fiyatlar megandan azıcık daha pahalı.
90 dolar olan megan racing burda 450 liraiya satılıyorsa gerisini sen düşün..i
Built to fall....
bende gecen web sitesini inceledim vibrantlarin. yurtdisinda cogu d serisi turbolarda vibrant kullanmislar. siyah 2.5' modeli tam benlik.. 51lik ss magnum vardı, ilişkimiz çaptan dolayı yürümedicut out feci kafa agritiyor.
vibrant nasil acaba?
00' Civic 1.6IES
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)