arkadaşlar yalovadan dönüşte radara yakalandım 85 puanım varmiş benımde haberım yok ehlıyetime el koydular 2 ay..
arkadaşlar yalovadan dönüşte radara yakalandım 85 puanım varmiş benımde haberım yok ehlıyetime el koydular 2 ay..
Geçmiş olsun bayram üstü... Nasıl görüyorlar 85 puan olduğunu...
Gerçi yılbaşında sıfırlanıyor puanlar ama ???
Moruk çok geçmiş olsun yaw 2 ay derken yılbaşına kadar sanırım yeni yılla ceza puanları sıfırlanıyo diye biliyorum
valla 6 ay gezdim ehliyetsiz riskli ama mecburbu arada arabaları kullanmayacaksan ver birinize bayramda gezeyim
![]()
al dedi git dedi benım cekıcek halim yok dedi..patron dedi kızar dedi AL dedı kendını git dedii
http://www.youtube.com/watch?v=rNJNn...eature=related
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
amaaaannn bişey olmaz gezmene bak2 ay ddgn ne ki
yaw benımde haberım yoktu ya ne bileyim amann alsınlar be kac kere cıkardımki ömrumde ben gene gezerım öle ya![]()
yediğin cezanın üstünden 1 sene geçtikten sonra sıfırlanıyo her ceza için 1 sene tekerrür yani geçmiş olsun sulhi
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
öncelikle geçmiş olsun.. cezalar her sene sıfırlanmaz.. ceza gününden 1 sene sonra sıfırlanır...
Geçmiş olsun Sulhi...
Ceza puanı cezaı yedıgınız tarıhten 1 sene sonra sılınıyor.Yılbaşından sonra sılınme gıbı bır durum yok.
---BTU cupra---
en son ceza yediğiniz tarihden 1 sene geçmesi gerekiyor sıfırlanması için tabi o 1 sene içindede hiç ceza yememeniz gerekiyor
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
şöyle olacak sen ocakta radar cezası yedin şubatta park cezası falan yedin
sonraki yıl ocakta radar cezası siliniyor puanı düşülüyor şubatta park cezası silinip puanı düşüyor
yani ceza puanı sıfırlanma diye birşey yok
şöyle bir yazı buldum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)