Arkadaşlar bu aracı nasıl alabilirz? Yabancıdan Yabancıdıya diyor ama çeşitli yöntemlerle alabilme imkanımız olabilirmi acaba
Şimdiden Teşekkürler.....
http://www.sahibinden.com/84000km_de...XQQdisplayitem
Arkadaşlar bu aracı nasıl alabilirz? Yabancıdan Yabancıdıya diyor ama çeşitli yöntemlerle alabilme imkanımız olabilirmi acaba
Şimdiden Teşekkürler.....
http://www.sahibinden.com/84000km_de...XQQdisplayitem
yanlış yazmış, Çift vatandaş türk satın alamaz. yoksa ben Audi alacaktım, olmadı işte ..turks with double citizenship can buy
alamazsınız sadece resımlerıne bakabılırsınız
ben yakından gordum araba harıka
kusursuz
servıs bakımlı
sahıbı iran lı
odtu da ögretim gorevlısı.
Yabancı bi tanıdıgınıza aldırın, sıkılana kadar binin sonra yine ona sattırırsınız![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yabancı arkadaşımın üzerine aldım diyelim. birkaç sene bindim arabayı satmak istemesem perte ayırıp motorunu kullama işi nasıl olur
kafamıza göre aracı perte çıkartabilirmiyiz
hayal alemınde yaşamayın yabancı bırının ustune olan arabayı sız kullanamazsınız.ıyı arastırın bence.
hadi başkasının üstüne aldık diyelim ama Allah korusun bi kaza anında yada polis çevirdiği zamanda aracın sahibi kullanıyor olmak zorundaymış diye duydum![]()
aynen , ruhsat sahibi ve işletilmesi dahilinde birinci dereceden yakınları kullanabiliyor sadece , bayağı bi araştırmıştım , çok yakın yabancı tanıdıklarımızda vardı ama zor..
ruya bunlar... yabancidan yabanciya araci baskasinin uzerine aldiramazsinizda onu kullanamazsinizda... birincisi onu uzerine alip size verecek gercek bir yabanci bulmanz cok zor. diyelim buldunuz siz yinede kullanamazsiniz. ilk cevirmede ilk uygulamada arac sahibinin basinin cok fazla agriyip cebine cok fazla zarari dokunacagi gbi arabayi birakip gidemezsinizde... o yuzdende vazgecin yada yurt disina yerlesin.
Ben bilmiyordum o mevzuyu, konsolosluk aracları nasıl oluyor?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
iran büyükelçiliğinde çalışan iranlı bi arkadaşım var, onlar bankaya para da yatırmıyorlarmış
ama tek sürücü/1.dereceden akrabaları olayı kötüymüş
Arabada güzelmiş...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
2gün önce ilanını görüp yarım saat bakmıştım araca. Muhteşem duruyor gerçekten ama mertcanın dediği gibi bakıp dururuz sadece bu arabaya![]()
aynen öyle bakıp durucaz galibaAhhh Ahhh
![]()
ben tum yalakalıkları yaptım vermıyolarpekı bunun verıgısnı algısını odesendemı alamssın ya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)