User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Peugeot 306 kapı kiliti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Peugeot 306 kapı kiliti....

Arkadaşlar geçen gün park halindeyken aracıma dokundurmuşlar...Tam sağ yanı yolcu kapı kilitinin olduğu yere....kapı kilitim uçmuş...sadece içi duruyor yani anahtarın takıldığı yer...peugeot servisine gittim almak için fakat fransadan geliyor gibi saçma sapan bişey solediler...anlayacağınız bana kapı kiliti lazım kromajıyla beraber..206 yla da aynı sanırsam..2.el çıkma falan temin edebilecek bir arkadaş varsa cok memnun olurum...

http://img338.imageshack.us/i/fotoraf0613.jpg/

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında c3ümün büyük bi hasarda gerizekalı tamirci anahtar göbeğini en son sipariş etmek aklına geldiği için aynı cevapla karşılaştı servisten , 100 küsür liraydı ama servisten şasi nuamrasıyla istenip bir ay içersinde geliyordu.İdareten sadece şekli kapatmak için bi 307 göbeği takıldı.Anahtarla açılmıyordu ama sonradan kilitçinin biri halletmişti.Hurdacılardan c3 , c2 , 206 vss araçların pertlerinden tamin etmeye bakın servis yerine.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmıs olsun ıkıtellıde bulursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ıstnbul dısı oldugum ıcın bulabılme gıbı bı ımkanım yk...yanı en azndan bulundugum yerde bulamadık..cıkmada olsa...zaten kılıtın ıcı mevcut..yanı bı sekılde calısır duruma getırebılırız...yanı benm cıkma 206 veya 306 kılıtı bulmam lazım komple...peugeot cıkma parca satan bıldıgınız numara vs varsa sevınırım...yada yakınında varsa temın ederse gercektn cok memnun olurum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)