HB Tek Kapı olucak Fransız olmuyacak!Civic HB 1.5EX aklıma geldi aklınıza gelen araçlar olursa söyleyin karşılaştıralım
![]()
HB Tek Kapı olucak Fransız olmuyacak!Civic HB 1.5EX aklıma geldi aklınıza gelen araçlar olursa söyleyin karşılaştıralım
![]()
Cruel alfanın özelliklerini bilmiyorum yazarmısın ... hacı 12binliram var üstüne kalan parayla ufak tefek şeyler yapmak istiyorum... janttır lastiktir egzozdur havafiltresidir.
suziki swift 1.3 gti (Y)
civic 1.4 is , astra gsi , 98 kasa polo nun tek kapıları var , opel tigra bulabilirsin , corsa gsi , golf gti aklıma bunlar geldi şuan...
Golf Gti Dedigin Mk3 deilmi
crx,si,1.4 hb civic,mx3,fx coupe,nissan nx coupe ilk aklıma gelen bunlar oldu bnm de hayırlısı olsun.
Opel Corsa B GSI,Opel Corsa C 1.7DTI,2000-2001 Seat Ibiza,Rover 216,Daihatsu Sirion v.s bakılabilir..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
o fiyata da alacağın astra gsi dan fazla bişey bekleme![]()
Corsa kullandım o yüzden pek istemiyorum 10 liraya Mk3 Golf Gti var piyasada ama durumları ***** bilinmiyor.. 2 lira daha koyup güzel bir Mk3 alınabilir ... vs...
si......![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Rover 216 Si nasıl araçtır yürürmü parçası kolay bulunurmu ... yol tutuşu nasıldır ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)