Kimler giricek bu sene sınava? hatta şöyle söyliyim ben giricem bu sene fakat müfredat nedir nerelere çalışmak lazım AÖF e girmek istiyorum detaylı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim netten arandım fakat düzgün bi bilgiye ulaşamadım![]()
Kimler giricek bu sene sınava? hatta şöyle söyliyim ben giricem bu sene fakat müfredat nedir nerelere çalışmak lazım AÖF e girmek istiyorum detaylı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim netten arandım fakat düzgün bi bilgiye ulaşamadım![]()
bende giricem ama nereden çıkacağını kendileride bilmiyor ki![]()
Ben de girip 2. üni okumayı düşünüyorum ama açıkçası pek bilgi edinemedim internetten. müfredatla ilgili hiç bir açıklama yok...
çok saçma ya adamlar sistemi değiştiriyo ne yapıcagımızı bilmiyoruz yani ne çalışıcaz ne yapıcaz deli oldum arıyıp duruyorum netten ama hiç bi bilgi yok düzgün
2 aşama sınav.
ilk önce 1. bölümden türkçe matematik fen sosyal sınavı olunucak.
bundan yeterli puanı alan 2. aşama olan lys sınavına giricek.
buda 2.bölüm..
derslere göre sınavlar ayrı ayrı olucak.
örn:edebiyat tanzimat dönemi,akımlar.. matematik. karmaşık sayılar logaritma vs.
gibi.
YGS(1.sınav) ve lys sınav puanları birbirinden ayrı toplanıyor.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
Evet arkadaşlar bilgi paylasşırsak sevinirim bende girmeyi dusunorum ama nedir ne degıldır bılmıorum hiç yeni mufredatı...
Girecek arkadaşlara allah kolaylık versin bu sene muammada olayda şanssızlık...
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Mert güzel açıklamış.
Ek olarak, YGS´ye -yani Nisan ayındaki ilk sınav- Herkes katılmak zorunda.Sayısalcılar Türkçe,Sözelciler Matematik yapmak zorundalar...
İkinci sınav, LYS 2 haftalık bir süreç sonunda tamamlanıcak. İlk hafta Cumartesi-Pazar Sözel, İkinci Hafta Cumartesi-Pazar Sayısal sınavlar olucak. Bu sınavların hepsine herkes katılmaz zorunda değil.Sayısalcılar sayısal,sözelciler sözel sınavlara katılacaklar.Ama Sayısal olup sözel tercih yapmak isteyenler de sözel sınavlara katılabilirler. Tabii katsayı sorunu çözülürse...
Puanlama da ise YGS total puanınızın %40´ını etkileyecek.
Sonuç olarak kendi alanınızın dışındakilere de iyi çalışmanız lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)