merhaba arkadaşlar drag, roll, top sped, güvenlik, konfor, motor tercihiniz ne olurdu??![]()
merhaba arkadaşlar drag, roll, top sped, güvenlik, konfor, motor tercihiniz ne olurdu??![]()
206 RC tercihim herzamn..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Clio RS....
clio RS...
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
ama iç aksam dış aksam olarak 206 daha iyi ikisinide kullandım ve 206 daha yakışıklı clio dan kısa süre kullandığım için ikisininde negatif veya pozitif olan kısmını bilemiyorum yakıt olarakta 206 daha iyiydi kanımca![]()
206 rc de sanırım elektronik gaz kelebeği vardı, bu sebepten çok hoşnut değil kullananlar diye biliyorum.
182 lik clio rs daha iyi gidiyor bu arada.
Yok yok sen RC al timingle kasnakla ıvırla zıvırla yere 175 hp havaya 195 hp veriyoAma nedense stock FN2 yi bile geçemiyor
![]()
Peki clio rs almak istiyorsak eğer 172 bg olanınımı yoksa 182 bg olanınımı seçmek lazım ,
aralarındaki fark nedir ?
172 daha hafif, daha hızlı, 182 makyajlı ve daha iyi görünümlü, 182 elektronik gaz kelebeği olduğu için gaz tepkileri biraz yavan ve sıfırdan kalkışta biraz dezavantajlı.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Walla şimdi 13 lere kadar düşmüş RS ler var. Onlardan motoru ve yürürü iyi olan birtanesine yazıl. Sonra keyfini çıkarırsın. Tek sıkıntın her 6 ayda bir ödemen gereken 400 kaat vergi![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
182 172 den daha hizli biliyorum ben, burda dogru durust denenmedi ama yurtdisinda okudugum izledigim hep onde 182 lik...
Zaten 182 lik cok sevildi dunyada, 172 likler motor gucunu tam veremiyor vs vs diye hep elestrildi, 182 lik bulsam alirim su an.
Built to fall....
Kaçırma bunu o zaman
http://www.sahibinden.com/clio_rs_10...XQQdisplayitem
Piyasadaki en temiz 182 lik RS
Bu arada doğru modlandığı zaman 182 liğin 172 likten daha hızlı olduğunu söyleyebiliriz. Elektronik gaz kelebeğinin herhangi bir dezavantaj yaratmadığını geçen 182 lik mavi RS te gördük. Okanın filtreli ve spor son sustruculu 172 liği ile zır stock mavi RS kafa kafaya gittiler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)