2010 cıvıc'ıme mugen body kıt almak ıstıyorum fakat 2010lar makyajlı oldugu ıcın on tamponu falan bıraz farklı dolayısıyla uyarmı uymazmı diye tereddut edıyorum bılgısı olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim![]()
2010 cıvıc'ıme mugen body kıt almak ıstıyorum fakat 2010lar makyajlı oldugu ıcın on tamponu falan bıraz farklı dolayısıyla uyarmı uymazmı diye tereddut edıyorum bılgısı olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim![]()
ön tamponda sadece sisler degisik degil mi bide ortadaki catal gibi kısım \ / şeklindeyken / \ şekline gecmedi mi ?
Bana bır arkadas tamponun alt kısmındakı hatların şekli bıraz degıstı uymayabılır dedı aklım karıştı![]()
Uymaz tamponlar değişik çünki.
Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkurler gerek kalmadı daha onceden gormustum aslında sımdı gorunce hatırladım
http://www.sahibinden.com/body-kit_h...XQQdisplayitem
Evet resımler yanıltabiliyor en iyisi canlı görmek burda Eysa serviste beyaz bir makyajlı cıvıcte gorme şansım olmuştu![]()
Zaten makyajlı civicler için de Mugen kit var. Aracı alırken çok istemiştim mugen kit ile olmasını ama olmadı maalesef, üstelik eski kasaya göre çok daha güzel ve başarılı görünüyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)