Hayırlısıyla BİSMİLLAH diyip 2009 model mitsubishi çekicimizi aldık aracımızı ikinci el olarak aldık ilk olarak yeni telefon numaraları ve isimini değişceğiz sonra çok alçak arabalar için ayak yapıcaz hayırlsı bakalım
![]()
Hayırlısıyla BİSMİLLAH diyip 2009 model mitsubishi çekicimizi aldık aracımızı ikinci el olarak aldık ilk olarak yeni telefon numaraları ve isimini değişceğiz sonra çok alçak arabalar için ayak yapıcaz hayırlsı bakalım
![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Hayırlı uğurlu olsun abi![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
cem aga hayırlı ugurlu olsun arada bana verde gezıyım bununla ıse cıkıyım hatta sen bana ver soforlugunu ben yapıyım gereksız arabaları garajdan atıyım dost var dusman var anladın sen onu![]()
Hayırlı olsun![]()
gece kırdım camura battım kaza yaptım( allah korusun) rolıng yaptım sanzuman kırıldı vs vs olaylardan gibi dolayı basınıza herhangi bişey geldinde benı veya cem abiyide arayabilirsiniz..aracımızda prof kasa bulunup en alcak araclarda bile sorunsuz yukleme yapılır... rolıng ve drag camıasına hayırlı uğurlu olsun..
0537 283 87 37 sulhi serindere
0545 889 47 42 cem tascı stlegal.
0212 668 61 41 iş yeri numarası..(fedo garage)
0532 592 59 73 cekicimiz recai abi..
hayırlı ugurlu olsun çok güzel bi araç almışsın.çok saglam bi araç.bendede 859E var damperli 2006 nın 9. ayında ilk biz almıştık gebze çamlıca plaza dan araba hariç 10ton attık banamısın demedi.yalnız frenleri biraz zayıf.şuan 30 binde.
![]()
stlegal aksam 10 dan sonra telefonunu kapatır aramayın boşa
hayırlı olsun abicim![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)