selam arkadaşlar hb ve sedan vti km kaç kuruş yakar bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen gönlüm vti da ama imkanım vts :d vti yakıtı korkutuyor beni![]()
selam arkadaşlar hb ve sedan vti km kaç kuruş yakar bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen gönlüm vti da ama imkanım vts :d vti yakıtı korkutuyor beni![]()
AT 206 G T i . .
Vts den az yakacağı kesin.Basarsan 400 450 yakıyor.
ben saxo ile 20 tl koyduğumda 65 km yapıor yarı basarak yarı basmıyarak bundan az yakarmı vti??
AT 206 G T i . .
eğer dediğin gibi yakıorsa çok iyi ama bi kaç arkadaşım var sadece filtre var araçta 500 kuruş yaktığını söylüyor oda sedan?????
AT 206 G T i . .
isim vermek istemiyorum ama dediğim arkadaşın elinden 3 vtec geçti hepside plaka yapmış araçtır ist. da demem o ki sıkıntılı arabaya binmez
AT 206 G T i . .
yaw 0,50 kurus ne demek biliyormusun.. turbo e30 var bizde bastıgımızda 0,50-0,60 kurus yakıyor
neyse ben aracımı yazdım vti kullanan arkadaslarda kendi yorumlarını yazarlar.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
sağlıklı vti da 50 kuruş yakmaz![]()
hb vti 437 km de 80 tl yaktı uzun yolda istanbul bandırma arası yani 19 krş falan geliyor
şehir içide 350 370 bin arası yakıyor. tabi bunun içinde de gazlamalarda var
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
hangi vti den az yaktıgı önemli..
pug_erkan .. kmde 50 kuruş yakan arkadaşına söyle aracına baktırsın.. 3 deil 13 vti a da binmiş olsa bu çok bilgili dandik arabaya binmez anlamına gelmez... o yakıtın yarısına düşmesi lazım.. ben bugünün parası karışıkta 25 kuruş yakıyorum 3. vti ım.. hepsinin yakıtı da dönemlerinin fiyatlarıyla orantılıydı..
saglıklı bir vti asla saglıklı bir pugdan fazla yakmaz.. vti ı düzgün kullandıgınızda ondan az yakan 1.4.1.6 vs benzinli araç bulamazsınız...
B18c specR swap eg
ben k-vtec le 20 tl ye 98 km yaptığımı hatılıyorum nerdeyse gazlamadan tabi karışık kullanımdada 50 tl ye rahat 200 km yol yapıyorum500 krş bana fazla geldi
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
vti ın 500 yakması anormal tabi ama vti ın gti dan az yakacağınıda zannetmiyorum..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)