arkadaşlar 1 ay kadar bi süredir güçlü motora sahip dizel bi araç aramaktayım. dizel aramamın sebebi şehirlerarası yol yapmam.. aradıgım araç stock halde güçlü olmalı torku saglam olmalı ve yapılabilecek modifikasyonlara verdigi cevaptan ziyade onları kaldıracak potansiyele sahip olmalı..kia nın hyundai nin 115HPlik dizelleri cazip görünüyo ancak ciddi güçler kaldırabilecegini düşünmüyorum.. sadede gelecek olursak bu tarz bi işlemde benim ihtiyacım olan aslında vw motorlarına sahip araçlardan bi tanesi.. buldugum araçlar içinde genellikle boralar cok yüksek kmlerde.. toledo buldum ancak fiyat yüksek geldi ibiza buluyorum sık sık ancak ailem tek kapı araca pek sıcak bakmıyo ve biraz daha araştırmamı istiyo.. koskoca trde bir tane 150 hplik leon buldum o da 2004 model 97000de 32000 istiyo ve bu bana göre o model araca göre yüksek bi rakam.. şimdi bu bahsettigim motorlar 130hp 310nm - 150hp 320nm - 160hp 320nm (ibiza cupra) olmak üzere ibiza toledo bora golf leon gibi araçlarda mevcut.. ve 260-270 hp güçlere kadar dayanabilen internaller km ile alakalı olarak bana sıkıntı yaratırmı ? yardımı olabilecek arkadaşlara cok teşekkür ederim saygılar..