Egzost almayı düşünüyorum sılencır'lı hks mi? Diğerlerimi? Fikir verirseniz sevinirim bide fiyatları nedir??
Egzost almayı düşünüyorum sılencır'lı hks mi? Diğerlerimi? Fikir verirseniz sevinirim bide fiyatları nedir??
Nasıl bir ses istediğinle orantılı bu sorunun cevabı ve egzozdan öncesi nasıl olacak?
Orj boru mu, düz boru mu? Header varmı? Bunlara göre cevap alabilirsin ancak.
dc ve aem kit en guzelını verebılır
apex'i n1???
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
b16 motoru için en iyi beygiri ve torku veren sistem "apexi n1" dir , test sonuçları da mevcuttur...
ses dersen olay tamamen değişir , bu kişisel zevktir
kimine göre supersprint cızırtısı güzeldir , kimine göre dc sports egzozunun böğürtüsü iyidir , kimisi hks-hipower ın tokluğunu , kimi mugen twinloop'un farklı sesini sever...
bana göre vti da en güzel ses formülü ;
iyi bir filtre kiti (mishimoto veya aemV2) + headers + kat iptali + orta susturucu iptali + bükümsüz komple düz boru (ben 51mm tavsiye ederim) + ep3 typeR oem son susturucu ile biten sistemdir
bu formül "bana göre" en güzel b16 sesini verir![]()
Tesla Model Y Sr
Aracımda,
Short ram filitre kiyi + 51mm düz boru sadece ortada tek 60 lık rezenator ve sonda Ep3 typeR son susturucuİşte huzur buna derim
![]()
Ses isteyenler içinde
Megan racing 4-1 Headers + 60mm düz boru + 60 girişli DC son susturucu.
apexi-n1 dyno sonuçları ile ispatlı , en yüksek hp en yüksek nm
ayrıca ,
megan racing headers + düz boru + dc sports susturucuyu AB vtec'de dinlemiştim , sword-murat kulakların çınlasın
gözünüzü kapatsanız "özellikle rölantide" impreza zannedersiniz o kadar diyeyim![]()
resmen gurul gurul ses geliyor![]()
Tesla Model Y Sr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)