Arkadaşlar şuan 1gb ramli p4 2.8 desktop pc var evde cpu upgrade'i yapmak istiyorum. Max ikinci el ne cpu bulabilirim.
Arkadaşlar şuan 1gb ramli p4 2.8 desktop pc var evde cpu upgrade'i yapmak istiyorum. Max ikinci el ne cpu bulabilirim.
bende p 28 dıye okudum ne alaka dıyorum?![]()
Sanırım bu sazan familiasında bende varımTam maşallah yazdım son anda farkettim
Tango-1 never dies.
EMS iyidir arkadaşlar![]()
Bilgisayarda 1 gb ram zaten tavan yapmıyor.Yetiyor yani.
Disklerim 2*80 7200 rpm.
Cpu bulursam ikinci el max kaça çıkarım onu merak ediyorum. CPU pinlerini bilmediğimden bilen birisi yazsın diye konu açtım.
Bilgisayarda task olarak çok program çalışıyor.
Anti virüs
Hp all in one programı
Nokia pc suite
Samsung pc suite
Bir iki ıvır zıvır
Biraz daha ferahlatayım diye düşünüyorum.
İmkan olurunu merak ediyorum.
ana kartın destekledıgı chipset ne ona gore bakalım?
KA Style
Aynen anakarta göre bakmak lazım
www.borsapazar.com
Burdan bakabilirsin fiyatlara da, 2.el veya sıfır güzel seyler bulunur![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
işlemcin 478pin frekans hızıda 800mhz en fazla 3.4ü olması lazım onun oda 800mhz olduğu için anakartın destekler ama modelini yazarsan yine bakmakta fayda var yapıcağın çok efektif bi upgrade olmayacak...
bu yaptığın cracke göre değişir ama sıkıntısız update yapan crackler mevcut ben windows 7 kullanıyorum sanada tavsiye ederim ilk etapta arabirime alışman zor olabilir ama alışınca çok rahat gerçekten ve daha güncel bi yazılım vista gibi yavaşta değil...
Tayfun adaşım nereden bulacam TR Windows 7 sorunsuz çaışan. Birde benim pc de xp pro dan daha yavaş çalışırsa işime gelmez.
Ne yükleyeyim
Xp pro tr mi
Win 7 mi
Arkadaşlar kusura bakmayın aslında 10 sene bilgisayar işinde çalıştım lakin 5 sendirde başka sektördeyim unuttum bazı şeyleri o yüzden konu açtım.
En güzeli bgüncel sistemleri bilen birisi bana bi fiyat yazsın şuraya
Böyle hard bi setup'a ihtiyaç yok
hızlı olsun yeter.
Kullanabileceğim parçalar anakart ve işlemci hariç var oğlu var. Yanlız yeni anakartlara p4power supply oluyormu bilmiyorum.
Monitör klavye mouse ses sistemi var.
bende var maslak tarafına yolun düşüyormu hiç? 7 senin konfigrasyonunla düzgün çalışır sıkıntı olmaz gayette yeterli bi pc olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)