User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: 308 yardım??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

308 yardım??

Arkadaslar bugun 308 i yıkamaya verdim basında bekliodum sohbet fln ediyoruz adam la arabnın birden silicekler calıştı yaklasık 4 5 defa sildi camı snra durdu.gittim anahtar ustundemi diye baktım yoktu arabnın içine kimse binmedi silicek kolunu degecek bişi olmadı yani arabada yagmur sensoru fln da yok normal mıdır gotiriyim mi yarın servise? tırstım brzcık acıkcası xenon var arabada bi kaç kere sorun çıkarıyo fln diye duymustum 406 larda fln 308 de varmıdır boyle problemler??

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 harfliler ziyartete gelmiş.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya valla bilgisi olan yok mu pecoo ya??

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pejodur bu normal

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pejodur bu normal
    birşey dicem olmucak şimdi

ne alıp veremediğin var anlamış değilim şu pejoyla, burda bir sorundan bahsediliyor hemen kötülüyorsun.

Zenon varsa muhtemelen silecek motorların yanacaktır 407 ve 308lerde sıkıntılı maalesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ne alıp veremediğin var anlamış değilim şu pejoyla, burda bir sorundan bahsediliyor hemen kötülüyorsun.

Zenon varsa muhtemelen silecek motorların yanacaktır 407 ve 308lerde sıkıntılı maalesef

bende soylıcektım zor tuttum kendimi tartışma cıkmasın diye=) saolasın kurtarma sansı yok mu ya bunları ?? yanmadan halletsek hemen?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bir adet bipperım bir adetde 308im var aldığım güne nalet ediyorum hergün yeni bir sorunla karşılaşıyorum şikayet dilekçelerim burdan parise yol olmuştur ama malesef ne sonuca ulaştım ne çözüme en son arabaları çekecem abc peugeot önüne benzip döküp yakcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir adet bipperım bir adetde 308im var aldığım güne nalet ediyorum hergün yeni bir sorunla karşılaşıyorum şikayet dilekçelerim burdan parise yol olmuştur ama malesef ne sonuca ulaştım ne çözüme en son arabaları çekecem abc peugeot önüne benzip döküp yakcam

ilk sorun bu çıktı valla gerisi gelmez işşlh 45000 de araba sadece km bakımlarına giiti şimdiye kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bg_cano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk sorun bu çıktı valla gerisi gelmez işşlh 45000 de araba sadece km bakımlarına giiti şimdiye kadar
    ben artık arabanın sağ arka kapısının içinde balık beslemeye başladım ben boşaltıyorum ilk yağmurda tekrar su doluyor
    servise gittiğinde bilgisayara bağlat bakalım bir sorun felan var mı diyeceğim ama yetkili serviste bağlatma

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu işleriniiz nasıl halledemiosnuz garantisi olan araçların hayret ediorum arkadaşım c4 sedan da 16 milyarlık parça deiştirtti direksiyondaki titreme geçmedi die ve sorun düzelmedi diye aracı iade ediyor ve bu citroen de oluo siz pejoyu halledemiosunuz servisinizi filan deiştirin o zman,pejoda garantisi biten arabama 2000 liralk garantiden parça deiştiğimi bilirim

bu arada diğer araçlarıda tanrı yapmadı onlar problemsizmi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu işleriniiz nasıl halledemiosnuz garantisi olan araçların hayret ediorum arkadaşım c4 sedan da 16 milyarlık parça deiştirtti direksiyondaki titreme geçmedi die ve sorun düzelmedi diye aracı iade ediyor ve bu citroen de oluo siz pejoyu halledemiosunuz servisinizi filan deiştirin o zman,pejoda garantisi biten arabama 2000 liralk garantiden parça deiştiğimi bilirim

bu arada diğer araçlarıda tanrı yapmadı onlar problemsizmi ?
    kullandığım araçlarda sorun yaşıyorum ama bu iki araçta yaşadığım kadar sorun yaşamadım. 2005de sıfır 307 aldım satana kadar gayet memnundum en ufak sorun yaşamadım. ama beni yıldıran kendi adıma servisteki anlayışsız personel. benim 16 haziran 2009 tarihinde sıfır olarak aldığım araca nisan 2009da benim isteğim doğrultusunda yazılım atıldığı için hiçbir işlem yapamayacaklarını söyleyen, 3000 kmde düz yolda baskı yakan aracımın problemenin mazottan olduğunu idda eden vs. vs. servis çalışanlarıyla nereye kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben artık arabanın sağ arka kapısının içinde balık beslemeye başladım ben boşaltıyorum ilk yağmurda tekrar su doluyor
    servise gittiğinde bilgisayara bağlat bakalım bir sorun felan var mı diyeceğim ama yetkili serviste bağlatma

oda iyimiş gotururımde baktırıyım bi yarın

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot hep sorun hep sorun ama en az yakanlarda fransızlar bende sıfır 308 aldım en full otomatik vites daha 20,000 de 3 kere fren disklerini değiştirdim en son aracı sıfırı ile değiştiricektim fransadan gelen bir disk taktılar 3 gündür bir sorun yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)