Arabamız Saab 1.9TiD. Tok bir ses alabileceğim son susturucu istiyorum. Artı oval çıkış düşünüyorum. Marka-model tavsiyeniz var mı? Şimdiden teşekkürler.. :]
Arabamız Saab 1.9TiD. Tok bir ses alabileceğim son susturucu istiyorum. Artı oval çıkış düşünüyorum. Marka-model tavsiyeniz var mı? Şimdiden teşekkürler.. :]
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
ben 206 hdı de komple ara borulu otto kullnmıstım sadece ust devırlerde ses verıyordu ama arac 1.4 du benım...
bır abım leon 1.9 tdı nında sadece son susturucu kullanıyor Magnaflow ya da Magnex kullanıyordu oval cıkıslı baya guzel bır sesı vardı tok bır ses degıldı ama ıntercoolerın hava emıs sesını dırek dısarı cıkaran bır ses gıbı bırseydı ...
dizelden tok bir ses almak biraz zor olur gibime geliyo benimde eskiden 1.4diesel arabam vardı ne yaptıysak güzel bir ses alamamıştık kat iptali ara borular son susturucu banamısın dememişti ama 1.9da ne olur bilemicem
Ben otto denedim, magnex denedim komple düz boru da denedim
En güzel en tok ses magnexte vardı, digerleri sacmasapan üfleme sesi ıslık sesi tarzı kötü sonuclar dogurdu.
Magnexi de yine bi dizel araca sattım zaten, uygun fiyatlı bulursa deger de dizelde sıfır egsoz alıp takmak bana göre mantıksız
Yani isin özü hicbir zaman benzinli gibi ses olmuyor, bundan sonra hicbir dizel otomobilime egsoz takmam masrafına degmiyor cünkü![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yazılm düşünüyorum ama bilinçsiz bir yazılımdan çekiniyorum. Şu an yakıt tüketim değerlerim çok iyi. Artmasın istiyorum. Eksoz işini de sağlam bir yerde deneme yanılma yoluyla çözüme kavuşturacağız sanırım..![]()
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
En tok ses alabileceğin egzoz bence Magnex'tirDüz boru + Magnex benzin kadar olmasada diğer seçeneklere göre daha tatminkar olacaktır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)