vtı'a 82 mm lık piston konulursa bu pistonun sıkıştırması kaç olur acaba?bilgisi olan arkadaslarımızdan paylasmasını istıyorum..
vtı'a 82 mm lık piston konulursa bu pistonun sıkıştırması kaç olur acaba?bilgisi olan arkadaslarımızdan paylasmasını istıyorum..
capla sıkıstırmanın alakası yok, 81 82 mmde ıstedıgın her sıkıstırmayı alabılırsın. senın yapmak ıstedıgın nedır?
neden 82mm kullanıyorsun? gomleklerınmı honlanacak?ayrıca bahsettıgın 82mm nın cr sının ne oldugu bellı deılmı? ama b16da cp ıcın max 11.5 cr var hazırda onu bılıyorum...
aracın hıc motor yapılmısmı daha evvelden? normalde 81.50 max olarak kurtarır. 82 mm ye honlanmasını gerektırcek bı ovallesme bıraz garıp geldı bana
vtecte atmosferık uygulamalarda 1.6 larda hararet sorununa kımsede rastlamadım dıyebılırım hatta dedım![]()
daha onceden 81,25 mm pıston'la 11,2 sıkıstırma hedeflemiştik fakat açmışken gömlekleri honlatıp 82'lik piston koyalım deyınce ustam bide sizlere danısayım dedim..bide ileride problem olursa gömlekler honlandığı için gömlek değiştirmemmi gerekir acaba??
aynen oyle olur 82 nerdeyse sınırdır az daha fazla kurtarır ama gereksız bı rısk bence. 81.50 mm alın eger ovallesme varsa ama yoksa 81.25 devam edın. suan senın makınende sıkıntımı var? yanı neden actınız makıneyı? hedefın ne? kac cr ıstıyorsun? ecu varmı egzantrık varmı?
ben olsam oem conta kullanırdım sıksıtırma dusurmek amacı yoksa. ayrıca 81.50 dısına cıkmazdım... malıyet olarak cp ıcın ne fıyat verıldı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)