Arkadaşlar 2006-2008 yılları arasındaki C5 1.6 hdi otomobili hakkında olumlu-olumsuz düşünce, bilgi ve deneyimlerinizi bekliyorum.
![]()
Arkadaşlar 2006-2008 yılları arasındaki C5 1.6 hdi otomobili hakkında olumlu-olumsuz düşünce, bilgi ve deneyimlerinizi bekliyorum.
![]()
ici ve kullanımı cok rahat yalıtımı cok iyi dizel oldugunu almamazsın bile kasasının agırlıgına rahmen hızlanmalarıda tatminkar bi araba
görünüm olarak çok güzel bir araç, donanımlarıda gerçekten tatminkar. psa nın çıkarttığı güzel araçlardan.
motoru zaten 1.6 110hp bilindik ve sorunları az bir motor... alınır eğer fiyatı güzel tutturursan...
çok güzel bir araç konfor had safhada fiyatına göre donanımda gayet ii 110 luk c4 lerle aynı gidio aşağı yukarı 200e kadar ztn en fazla 200 yapıo bu
ayrıca bizde satıoruz ilgilenirsen
http://www.sahibinden.com/kullanicis...QQdisplayitem?
Ben olumsuz düsünüyorum![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
aracın konforu donanımı eşdeğer rakiplerine göre oldukça üstün.. motoru dayanıklı ve sağlam masraf çıkarmayan ömrü uzun bi motor( kendim citroen servisi olduğum için tecrübeyle sabit olarak söylüorum).. görüntüsünüde beğendiysen kesinlikle alınabilir bir araç!!!
Bir önceki kasayı bilmem ama,yeni kasa adeta mükemmel ötesi..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Cevaplar için teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum. Cem aracınız aklımda zaten bizim Jem'le de konuşmuştuk
Daha çok merak ettiğim konu kronik sorununun olup olmadığı, bakım maliyeti ve benzerleri. Tasarım olarak da değerlendirebilirsiniz tabiama sonuçta benim hoşuma giden bir tasarımı var, yeni C5'in aksine daha keskin hatlar. Birde "Hydractive 3 Hydropneumatic süspansiyon sistemi" nin ömrü, bakımı, sağlamlığı; kısacası başıma dert açarmı bunu merak ediyorum?
citroen yetkili servisi olarak söylüorum hiçbir kronik arızası bulunmamaktadır... Hydropneumatic süspansiyon sistemi 1950 lerden bu yana citroenin kullandığı bi sistemdir o yüzden sağlamlık konusunda bütün geliştirmeleri yapılmıştır. sana masraf çıkarmayacak bi araçtır gönül rahatlığıyla alabilirsin..
teşekkürler cevaplar için.
oged: üst kapak problemi duydum bu motorla ilgili, size bu nedenle gelen oldumu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)