Selamlar.
Aracın tabanına ve kapı içleri için ses yalıtım malzemesi için ne önerirsiniz ? uygulama yapan varmı kendi aracına ve kullanılan mlz ler neler dir ?
link veya temin edebileceğim yer varmı ?
Selamlar.
Aracın tabanına ve kapı içleri için ses yalıtım malzemesi için ne önerirsiniz ? uygulama yapan varmı kendi aracına ve kullanılan mlz ler neler dir ?
link veya temin edebileceğim yer varmı ?
Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.!
tabiki her evin ihtiyacı olan Bitüself! Kingpin kulakların cınlasın![]()
KA Style
ben de düşünüyorum kapı içlerine .
kagıt gıbıdır canlarım benım.
3 katmandan olusur genelde. en altta zift onun uzerınde ınce tabaka yalıtım malzemesı onun uzerınde de ya alumınyum folyo tarzı bısey yada plastık olur renklı renklı
![]()
KA Style
KA Style
dynomat üstünede akustik halı ötesi yok yanlız... maliyet olarak daha uygun bişeyler bulunabilinir tabikide.
Sakin güç...
clio rs ci bi eleman vardı kadir abinin manevi kardeşi gibiibo muydu neydi adı. onun konuyu bulun resmen uygulamalı eziyet çekmişti hatırlıyorum.
fiyat ve ağırlık bilgisi var mıdır ?ben de düşünüyorum da.. birde nereden temin edebiliriz ?
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
ben aldım genelde şilte kullanılıyor
ama benım aldıgım cok kalın geldı yan kapı döşemelerını zor kapadım ama cok saglam![]()
www.honda-tech.com
bu arada ses izolasyonunun yanında plastik parçaların içini doldurum "hayalet ses"leri kesmek isterseniz würth ün bir yalıtım malzemesi var. yataklarda kullanılan viscon gibi ki bir süngerimsi malzeme ihtiva ediyor yani olay şu bastırıyorsunuz eziliyor malzemesi ama geç kabarıyor böylece o boşlukların hepsini dolduruyor. sanırım tek taraflı yapışkan sünger bant diye geçiyor.
bu arada üstteki mesajın alıntı yapıldığı yer şurası.. detayları ile geniş bilgi var
http://www.caraudioturkey.com/forum/...-t32095.0.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)